Actual

Cutremur de 5 grade în România, în urmă cu doar câteva minute! L-aţi simţit?

apr. 25, 2018 Maria Ionescu

 

La ora 20,15, în mai multe părţi din România, inclusiv în Constanţa s-a simţit un cutremur relativ puternic, de 5 grade pe scara Richter. Acesta s-a produs la adâncimea de 144,73 km în apropiere de localităţile Covasna – 12 km,  Întorsura Buzăului(25km), Târgu Secuiesc(27km), Nehoiu(35km), Sfîntu Gheorghe(52km).

Este cel mai puternic cutremur care a avut loc în acest an în ţara noastră.

Update: INFP a revizuit intensitatea cutremurului înregistrat în această seară în judeţul Buzău şi a stabilit că acesta a avut 4,5 grade pe scara Richter, fiind localizat manual. Coordonate: lat 45.6168; lon 26.4163. Magnitudine: 4.5, adâncime: 145km.

Comments

comments

Maria Ionescu

About The Author

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!