Conecteaza-te cu noi

Actual

Cutremure peste cutremure în România

Published

on

Aproape în fiecare zi, în România au loc cutremure de intensitate mai mică sau mai mare. Ieri, spre exemplu, au fost două mișcări tectonice de peste 3 grade pe scara Richter – primul a avut loc la ora 10.07, în județul Vrancea și a avut intenstitate de 3 grade, iar cel de-al doilea s-a produs aproape de miezul nopții, mai exact la ora 23.49. Acesta a fost mai puternic și a avut intensitatea de 3,8 grade pe scara Richter. Însă lucrurile au continuat și în cursul nopții. La ora 2.35, în județul Buzău a fost un nou cutremur, de data aceasta mai puțin intens. Acesta a avut 2,3 grade pe scara Richter. În urmă cu puțină vreme, mai exact la ora 10.33, în județul Buzău s-a produs un nou cutremur de 2,5 grade pe scara Richter.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions