Conecteaza-te cu noi

Politica

Dacă ești constănțean și ai nemulțumiri vizavi de dezvoltarea urbanistică a orașului, vezi cui te poți adresa

Published

on

Constanța a cunoscut, în ultimii ani o dezvoltare urbanistică mai multe decât haotică, iar constănțenii reclamă construcțiile anapoda zilnic. Chiar și în aceste condiții, nimic pare să nu se miște în sensul corect al acestui aspect.

La finalul acestei luni, aleșii locali se vor întruni într-o nouă ședință a Consiliului Local Municipal pentru a dezbate și supune spre aprobare proiecte de hotărâre care, conform procedurilor, dar și mesajelor transmise, vizează dezvoltare orașului. Până atunci, conducerea administrației municipale constănțene aduce la cunoștința cetățenilor municipiului Constanța care doresc să sesizeze anumite probleme Consiliului Local că marţi, 18.09.2018, de la ora 14:00 va avea loc ședința Comisiei nr. 2 de organizare și dezvoltare urbanistică, realizarea lucrărilor publice, protecția mediului înconjurător, conservarea monumentelor istorice și de arhitectură.
Persoanele interesate sunt invitate să participe.

Iată și punctele înscrise în ordinea de zi a întâlnirii:

  1. Proiect de hotărâre privind îndreptarea erorii materiale din cuprinsul HCL nr. 510/2004 privind aprobare PUD – construire locuinţă S+P+1-2E, str. Marcus Aurelius nr. 35 colţ cu str. Aristide Karatzali nr. 3A, teren în suprafaţă de 203 mp, proprietate Stoica Dănuţ şi Maria.
    2. Proiect de hotărâre privind îndreptarea erorii materiale din cuprinsul HCL nr. 100/2015 privind aprobare PUZ pentru zona delimitată de str. Ion Corvin, la vest şi nord de terenuri aflate în proprietate privată şi la est de str. Agricultori, iniţiator Mocianu Sorin.

 

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions