Connect with us

Politica

Dacian Cioloș, după eșecul negocierilor cu PNL: “România are nevoie de un guvern cu puteri depline”

Published

on

Președintele USR, Dacian Cioloș, a spus, vineri, după decizia PNL de a nu susține un Guvern condus de USR, că România are nevoie de un guvern cu puteri depline.

“România are nevoie de un guvern cu puteri depline. Nu putem să pansăm ego-uri rănite. Important e să discutăm și să oferim soluții. Nu este pregătit PNL să ofere soluții, USR va face acest lucru. Până duminică, PNL știe unde să ne găsească în cazul în care au alte idei. E o urgență, acesta este și motivul pentur care am făcut propunere de premier”, a spus Dacian Cioloș.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!