Connect with us

Politica

Dacian Cioloș, mesaj pentru PNL: “Ne putem vedea oriunde, chiar și la un bar în oraș, dacă asta ajută”

Published

on

Premierul propus Dacian Cioloș a declarat marți că protocolul de guvernare nu a fost încălcat prin votul de la moțiunea de cenzură.

„Nu, pentru că nu am votat împotriva programului de guvernare”, a spus Cioloș.

Cioloș a anunțat că nu intenționează să cheme PSD și AUR la discuțiile pentru votul de învestire.

„Am văzut că PSD și AUR vor anticipate sau guvern de tehnocrați. Acum e nevoie de guvern plin, asumat politic, în situația de criză. Responsabilitate înseamnă să-ți asumi guvernarea”, a spus liderul USR.

Întrebat dacă vrea un guvern mai simplu și dacă liderii PNL și UDMR vor rămâne vicepremieri, Dacian Cioloș a spus că „toate discuțiile sunt deschise”.

Informat că liderii PNL au anunțat pe surse că nu vor să vină la discuții, Dacian Cioloș a replicat:

„Eu nu sunt sensibil la asemenea simboluri. Ne putem vedea oriunde, chiar și la un bar în oraș, dacă asta ajută”. (sursa: stiripesurse.ro)

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!