Connect with us

Politica

Dan Barna, reacție dură după remanierea lui Stelian Ion: “Florin Cîțu a arătat că e mai rău decât Dragnea. Trebuie să plece!” Ce spune Dacian Cioloș

Published

on

Vicepremierul Dan Barna a reacționat dur la scurt timp de la anunțul premierului privind remanierea ministrului Justiției, Stelian Ion, pe care îl acuză că a refuzat să avizeze proiectul de ordonanță privind programul PNDL 3. “Florin Cîțu a arătat că e mai rău decât Dragnea. (…) Florin Cîțu trebuie să plece”, a transmis Dan Barna. “Acesta nu mai e un guvern de coaliție!”, a reacționat, la rândul său, Dacian Cioloș.

Mesajul postat de Barna pe Facebook:

  • “Florin Cițu a arătat în această seară că nu poate conduce nimic. Cu atât mai puțin un Guvern.
  • Abuzul de putere, deciziile luate noaptea ca hoții nu sunt marca înregistrată a lui Liviu Dragnea. Iar Florin Cițu a arătat că e mai rău decât Dragnea. Și asta pentru că înșală cu cinism și rea voință așteptările unui electorat care a cerut altceva.
  • Florin Cîțu trebuie să plece”.

Dacian Cioloș a reacționat și el, tot pe Facebook:

  • “Promisiunea făcută primarilor PNL (nu cetățenilor români, cum spune premierul) e mai importantă decât stabilitatea și continuitatea Coaliției.
  • Florin Cîţu demite fără motiv al doilea ministru USR PLUS, subordonând întregul guvern intereselor PNL. Abuzul nu e că nu a dat Stelian Ion un aviz în cinci zile, ci că premierul pune presiuni pe un ministru al Justiției să dea un aviz.
  • Acesta nu mai e un guvern de coaliție!”.
La această oră, are loc o ședință a conducerii USR-PLUS, care discută ieșirea de la guvernare. (sursa: stiripesurse.ro)

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!