Conecteaza-te cu noi

Societate

Dan-Marcel Iliescu, reales în funcția de rector al Universității Ovidius

Published

on

dan iliescu ovidius

Conf. univ. dr. Dan-Marcel Iliescu a obținut un nou mandat de rector al Universității Ovidius din Constanța (UOC) pentru perioada 2024-2029, fiind ales cu 93% din totalul voturilor exprimate.

La alegerile organizate luni, 10 iunie, au participat peste 80% dintre persoanele cu drept de vot din UOC (82,71%), numărul celor care s-au exprimat în favoarea programului managerial propus de conf. univ. dr. Dan-Marcel Iliescu fiind de 552.

Iată mesajul transmis aseară pe o pagină de socializare de către rectorul UOC:

”Dragi Colegi,

Încheiem azi cel mai firesc și mai academic ciclu electoral din istoria recentă a Universității noastre. Încă de la momentul alegerilor din Departamente, continuând cu cele pentru Consiliile Facultăților și Senat, am dovedit ca suntem o comunitate puternică și unita, care știe sa se regrupeze atunci când e nevoie și care, mai presus de toate, știe sa își identifice năzuințele și sa își promoveze adevaratele valori.

Am dovedit, deși nu cred ca mai era nevoie, ca atmosfera de normalitate și de libertate a conștiinței (credințe promovate onest încă de la momentul alegerilor din 2020) scoate, întotdeauna, la suprafață, valoarea reală și solida a unei comunități academice.

Procentul covârșitor al prezenței la alegerile de astăzi (82,7% participare la vot, 93% voturi pentru), in condițiile unui scrutin pe care mulți îl puteau considera “fără miza”, dovedește ca întreagă noastră comunitate este preocupata de binele și de viitorul acestei Universități.

Este un mandat de încredere in viitor, pentru care va mulțumesc.

Sa ne bucuram de ce am obținut pana acum și sa ne dorim sa ne păstrăm, împreună, acest parcurs!

Cu respect, Dan Iliescu, Rector UOC”

 

 

 

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions