Politica

Dăncilă o vrea pe Rovana Plumb șefa femeilor din PSD

mart. 10, 2018 Mihaela Tîrpan

Noul preşedinte executiv al PSD, premierul Viorica Dăncilă, a anunţat, sâmbătă, că o susţine pe Rovana Plumb la şefia organizaţiei de femei a partidului.

”Organizaţia de femei este una dintre cele mai puternice organizaţii din Europa şi cea mai puternică organizaţie de femei din România, de aceea am considerat că în calitate de preşedinte interimar trebuie să fie cineva care este devotat acestei organizaţii şi care să fie acceptat de organizaţia de femei. Propunerea pe care o fac domnului preşedinte (Liviu Dragnea, n.r.) este Rovana Plumb”, a spus Viorica Dăncilă, la Sala Palatului, la finalul congresului extraordinar al PSD citată de agerpres.ro.

Ea a adăugat că alegerea sa în funcţia de preşedinte executiv al PSD “va face legătura foarte bună” între Guvernul României şi partid, pentru că ea, în calitate de prim ministru nu face decât să pună în practică programul pe care românii l-au votat în 2016.

Comments

comments

Mihaela Tîrpan

About The Author

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!