Conecteaza-te cu noi
SEAS

Politica

Daniel Constantin, despre schimbarea lui Grindeanu: PSD pierde sau forțează suspendarea președintelui Iohannis

Published

on

Președintele Pro România, Daniel Constantin, a afirmat miercuri că tensiunile generate de schimbarea premierului Sorin Grindeanu ar putea culmina cu suspendarea președintelui Klaus Iohannis, notează Agerpres.ro.

“Dacă Dragnea face eroarea majoră de a-l demite pe Grindeanu, președintele Iohannis are toate motivele să nu mai numească un premier de la PSD. Ce poate face PSD-ul în această situație?! Acceptă să piardă guvernarea sau forțează suspendarea președintelui? Poate că asta se dorește și că asta a fost miza acestui scandal de la bun început! Poate că se încearcă acapararea totală a puterii! Nu ar fi prima dată”, a scris Daniel Constantin pe Facebook.

Comitetul Executiv Național al PSD se reunește miercuri, printre temele care vor fi discutate fiind evaluările miniștrilor, precum și posibile remanieri.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions