Conecteaza-te cu noi

Politica

Daniel Funeriu, fost ministru al Educației: “Am fix zero empatie pentru cei cu salarii tăiate”

Published

on

Daniel Funeriu, fost ministru al Educaţiei în Guvernul Boc, în prezent pe un post diplomatic al UE la Chişinău, stârneşte o nouă controversă printr-o intervenţie pe Facebook. Funeriu afirmă că nu are empatie faţă de cei cărora li s-au diminuat salariile în urma “revoluţiei fiscale”. Drept exeplu, fostul ministru al Educației oferă recalcularea salariilor din Educaţie în 2011.

“Gradul meu de empatie cu cei care pierd la salariu, la privat sau la stat, în România este fix zero. Asta au votat, asta au. Am recalculat salariile la 300.000 de oameni în 2011. Am avut zero scăderi. Deci dacă eşti meseriaş se poate. Sunt responsabili pentru asta în egală măsură cei care au votat PSD (dar ei au o scuză: au crezut sincer minciunile anteniste şi moaca doctă, cu ochelari, păr alb, voce calmă a lui Dargnea, iar (non)estetismul dentar al acestuia chiar nu contează în zona lor electorală, ba aş zice că e chiar un atu) şi cei care au avut nasul prea fin pentru a lupta împotriva USL, şi cei care filosofau la o țigară “toți la fel”, şi tefeliştii care pariau pe cai politici morți, şi city-breicherii care nu au votat şi, pe scrt, noi toți… pe scurt, karma strikes back. Iar PNLUSR nu sunt nici măcar capabili să capitalizeze electoral…”, scrie Daniel Funeriu pe Facebook.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions