Connect with us

Politica

Daniel Learciu, vicele CJ Constanța, “certat” de Poliția Locală

Published

on

Relaxat si vorbind la telefon, asa l-au surprins polițiștii locali pe Daniel Learciu, vicepreședintele CJ Constanta, in trafic, parcat în fața unei treceri de pietoni.

In imediata apropiere a sediului administrației județene, vicele CJ Constanta purta convorbiri telefonice langa masina parcata in fata trecerii pe pietoni din zona. Evident, într-o zonă unde parcarea mașinii era interzisă. Polițiștii de la Locală l-au invitat pe șofer să plece.

Learciu si-a cerut scuze, atenționat fiind de un echipaj al Poliției Locale care tocmai trecea pe acolo, s-a urcat in masina si a plecat. Tot vorbind la telefon…

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!