Conecteaza-te cu noi

Administratie

Daruri pentru copiii de la Clubul Sportiv Năvodari

Published

on

Copiii de la Clubul Sportiv Năvodari au fost vizitați, astăzi, de Moș Crăciun. Primarul Florin Chelaru a declarat că toți cei 600 de copii legitimați în cadrul CS Năvodari vor primi daruri de Crăciun.

„Moș Crăciun, darnic și bun așa cum îl știm cu toții, a poposit astăzi la Clubul Sportiv Năvodari, unde s-a întâlnit cu o parte din micii noștri sportivi. Darurile binemeritate au sosit la finalul primei etape a competiției „Cupa sărbătorilor de iarnă” la care am asistat, împreună cu Moș Crăciun, de pe margine. Apoi, l-am ajutat pe Moșul să împartă cadourile fiecărui copil, nu înainte de a fi colindați.

Darurile vor ajunge la toți cei 600 de copii legitimați în cadrul CS Năvodari, care vor fi angrenați zilele următoare în „Cupa sărbătorilor de iarnă”, după un an plin de evenimente și realizări pentru sportivii noștri. Vă doresc sărbători fericite, dragi copii, să iubiți în continuare sportul, iar în dimineața de Crăciun să găsiți sub brad tot ceea ce vă doriți!“, spune Chelaru.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions