Conecteaza-te cu noi
SEAS

Actual

De aproape două ore, Dănuț Căpățână este audiat la DNA București. Se pare că doar ce primise șpagă!

Published

on

Dănuţ Căpăţână, managerul Spitalului Judeţean Constanţa, a fost dus astăzi cu mandat la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) din capitală. Acesta a ajuns la DNA în jurul orei 15.00, dar a refuzat să dea declarații în faţa presei. Se pare că el a fost prins exact în momentul în care primea mită. După acţiunea de prindere în flagrant, directorul SCJU a fost dus la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie pentru audieri. Din câte se pare, pe numele lui există deja o ordonanță de reținere pentru 24 de ore.

Managerul spitalului a mai fost trimis în judecată

În noiembrie 2014, Căpățână a mai fost trimis în judecată, într-un alt dosar în care era acuzat de abuz în serviciu alaturi de alți colaboratori. Atunci el era acuzat în legătură cu atribuirea unui contract de concesiune a serviciului de productie, distribuție și monitorizare oxigen medicinal la Spitalul Județean Constanța. Dănuț Căpățână a fost numit manager al unității sanitare de către ministrul Ion Bazac (PSD) și menținut în funcție de Nicușor Constantinescu (PSD), fostul președinte al Consiliului Județean Constanța. 

 

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions