Connect with us

Stiri

De aproape două ore, Dănuț Căpățână este audiat la DNA București. Se pare că doar ce primise șpagă!

Maria Ionescu

Publicat

la

Dănuţ Căpăţână, managerul Spitalului Judeţean Constanţa, a fost dus astăzi cu mandat la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) din capitală. Acesta a ajuns la DNA în jurul orei 15.00, dar a refuzat să dea declarații în faţa presei. Se pare că el a fost prins exact în momentul în care primea mită. După acţiunea de prindere în flagrant, directorul SCJU a fost dus la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie pentru audieri. Din câte se pare, pe numele lui există deja o ordonanță de reținere pentru 24 de ore.

Managerul spitalului a mai fost trimis în judecată

În noiembrie 2014, Căpățână a mai fost trimis în judecată, într-un alt dosar în care era acuzat de abuz în serviciu alaturi de alți colaboratori. Atunci el era acuzat în legătură cu atribuirea unui contract de concesiune a serviciului de productie, distribuție și monitorizare oxigen medicinal la Spitalul Județean Constanța. Dănuț Căpățână a fost numit manager al unității sanitare de către ministrul Ion Bazac (PSD) și menținut în funcție de Nicușor Constantinescu (PSD), fostul președinte al Consiliului Județean Constanța. 

 

Comments

comments

Continuă să citești
Reclamă

Stiri

Fără apă potabilă în localitățile Limanu, 2 Mai și Vama Veche

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Pentru executarea unor lucrări de reabilitare și modernizare la nivelul Gospodăriei de apă Limanu, RAJA S.A. va întrerupe furnizarea apei potabile în noaptea de joi spre vineri, 17 spre 18 septembrie 2020, în intervalul orar 22,00 – 04,00.

În acest timp, vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din localitățile Limanu, 2 Mai și Vama Veche.

”Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți consumatorii afectați de aceste intervenții să își asigure rezerva minimă de apă, pentru consum și uz casnic, în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.”, precizează Biroul de presă.

Foto: Ilustrativ

 

 

Comments

comments

Continuă să citești

Stiri

Mâine se oprește apa în orașul Murfatlar

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Pentru executarea lucrărilor de înlocuire a unei vane, cu diametrul de 400 mm, la nivelul conductei de alimentare cu apă, de pe strada General Vasile Milea din orașul Murfatlar, RAJA S.A. este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile, marți – 15 septembrie 2020, în intervalul orar 09,00 – 16,00.

În acest timp, vor fi afectați de lipsa apei toți onsumatorii din localitatea Murfatlar.

”Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți consumatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă, pentru consum și uz casnic, în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.”, precizează Biroul de presă.

Comments

comments

Continuă să citești

Stiri

Consumatorii din Agigea și Lazu, fără apă potabilă

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Ca urmare a unei avarii survenite astăzi, 7 septembrie 2020, pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 500 mm din localitatea Agigea (zona Dedeman), județul Constanța, RAJA S.A. a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile, în intervalul orar 13.30 – 18.30.

Sunt afectați de lipsa apei consumatorii din localitățile Agigea și Lazu.

”Ne cerem scuze pentru neplăcerile create utilizatorilor din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.”, precizează Biroul de presă.

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: