Actual Slide

”De la noi răsare soarele”, a spus ieri primarul Decebal Făgădău la Târgul de Turism

feb. 23, 2018 Maria Ionescu

Organizația Patronală Mamaia Constanța a deschis ieri, 22 februarie 2018, standul său din cadrul Târgului de Turism al României, în prezența ministrului Bogdan Trif și a reprezentanților autorităților locale, printre care și primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău, și președintele Consiliului Județean Constanța, Horia Țuțuianu. A fost prezent, de asemenea, și fostul ministru al Turismului, Mircea Titus Dobre, deputat de Constanța, precum și marii campioni ai tenisului mondial, Andrei Pavel și Ilie Năstase. Evenimentul a fost onorat de maestrul Nicolae Voiculeț, ambasador al turismului românesc, ce a delectat publicul cu melodii interpretate la nai.

Standul Mamaia-Constanța a atras sute de vizitatori, încă din prima zi a Târgului de Turism al României, prin desingul deosebit, care amintește de toate activitățile specifice litoralului, de la distracție și condiții excepționale de cazare, la preparate culinare specifice ținutului Dobrogea, vinuri din podgoriile însorite, care fac strugurii mai dulci și mai aromați, totul într-un cadru care amintește de navigatori și nave maritime, specifice acestei zone a țării.

”Iată că după ani de zile de muncă, Organizația Patronală Mamaia Constanța participă la Târgul de Turism cu un stand propriu. Încercăm să venim cu noutăți din Dobrogea, pentru că vorbim despre litoral de la un capăt la altul, din Năvodari până la Vama Veche. Le mulțumesc tuturor pentru participare și pentru sprijin în promovarea turismului în zona pe care o reprezentăm”, a declarat președintele OPMCTA, Nicolae Bucovală, la deschiderea oficială a standului.

”Pentru prima dată, noi răspundem unei inițiative private și ne-am străduit să lăsăm deoparte tot ce ne separă și să venim în fața românilor, să le spunem că de la noi răsare soarele, că la noi sunt oricând bineveniți, că ne înțelegem între noi și că am încercat să venim aici cu tot ce avem mai bun. Consiliul Județean Constanța și Primăria Municipiului Constanța sprijină turismul pentru că există o armonie. Ne aflăm pe un traseu și am ajuns la această formulă care se va adapta și vom avea o Organizație de Management al Destinației. Astfel de organizații există peste tot în lume și sunt convins că va funcționa și la Constanța. Avem alături de noi Camera de Comerț, Universitatea Ovidius, multe inițiative private și dorința de schimbare a lucrurilor. De la acest moment de armonie eu iau rezultatele. Vă așteptăm pe toți la Constanța!”, a declarat primarul muncipiciului Constanța, Decebal Făgădău.

”După lupte seculare, pornite de Anca Pavel-Nedea, aici de față, continuate de mine, astăzi avem un prim rezultat: vedem o participare a administrației publice locale alături de Organizația Patronală Mamaia Constanța. Este pentru prima oară când standul se organizează în această formă, la Târgul de Turism al României. Sper ca Organizația de Management a Destinației Constanța-Mamaia să se înființeze cât mai curând, după ce se va finaliza cadrul legislativ, în urma votului din Parlament, pentru OMD-uri. Constanța trebuie să fie din ce în ce mai bine promovată, să participe la târgurile externe, pentru că avem un cuvânt important de spus, avem ce să oferim și trebuie să ne promovăm destinația, împreună. Turiștii străini trebuie să fie atrași în număr cât mai mare pe litoralul românesc!”, a declarat deputatul de Constanța, domnul Mircea Titus Dobre, fost ministru al Turismului.

”Pentru prima dată, Consiliul Județean Constanța împreuna cu Primăria Municipiului Constanța și Organizația Patronală Mamaia – Constanța repoziționează stațiunile de pe litoralul românesc acolo unde le este locul: în topul celor mai frumoase destinații pentru vacanță. Îmi doresc ca județul Constanța să se mențină ca o regiune atractivă atât pentru turiști, cât și pentru investitori.”, a declarat Horia Țuțuianu, președintele Consiliului Județean Constanța.

”Prezența la TTR are ca scop reprezentarea și promovarea destinației Mamaia-Constanța într-un mod coerent și targetat, abordând un display proaspăt, tip open-space, în care savoarea locală, istoria, natura și evenimentele de toate tipurile se îmbină pentru a oferi potențialului consumator o experiență turistică integrată, folosind instrumente de smart-travel”, a declarat Anca Pavel-Nedea, director executiv al Organizației.

Mesajele tuturor celor prezenți la deschiderea oficială a standului Mamaia Constanța au fost de bună cooperare și armonie, pentru a dezvolta împreună destinația turistică și pentru a o păstra în topul preferințelor românilor, dar și ale turiștilor străini care vizitează România. Vă invităm la standul Mamaia-Constanța, care va rămâne deschis pentru vizitatori pe toată durata desfășurării Târgului de Turism al României, în Pavilionul B2 Romexpo (stand 150).

Comments

comments

Maria Ionescu

About The Author

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!