Connect with us

Politica

De toată jena! Ce îi scrie șefa femeilor din ALDE Constanța ministrului Energiei

Mihaela Tîrpan

Publicat

la data de

Lipsa unei direcții de comunicare în cadrul partidului coordonat de Călin Popescu Tăriceanu se simte la tot pasul. Informațiile din interior pot fi obținute cu greu, iar limbajul folosit nu este, de cele mai multe ori, pe înțelesul cetățenilor.

Ordinea.ro s-a… lovit, în plan local, de această lipsă de interes pentru promovare și a relatat de-a lungul timpului gafele pe care liderii ALDE Constanța le-au făcut.

O dovadă că ceva nu funcționează în cadrul Biroului de comunicare al ALDE este un mesaj pe care șefa femeilor din ALDE Constanța l-a postat pe pagina de Facebook al ministrului Energiei.

Anton Anton s-a trezit cu un mesaj din partea Doinei Carp, președintele Femeilor din ALDE Constanța prin care îi solicita o adresă de email pentru a-i trimite un material. Prompt, colegul de partid i-a lăsat adresa la care îi poate trimite documentul. Tot pe Facebook. Și dacă există ceva amuzant în toată această situație ține de numele nistrului Anton de pe rețeaua de scoializare – Anton Doi Anton – și adresa dumnealui de email – “profesoruldefluide”.

Cine este Doina Carp

Doina Carp a fost consilier județean din partea Partidului Național Liberal în cadrul Consiliului Județean Constanța și lider al PNL – Organizația de Femei Constanța.

Comments

comments

Politica

Avocata lui Radu Mazăre: “S-a apucat de citit, citește orice. Este liniștit”

Mihaela Tîrpan

Publicat

la data de

Scris de

Lizeta Haralambie, avocata lui Radu Mazăre, a declarat că fostul primar al Constanței se aștepta să fie arestat și că la Rahova nu s-a plâns de nimic, subliniind că acesta a început să citească istorie și geografie. Avocatul a mai spus că Mazăre are doi colegi de celulă.

„Este OK, nu a reacționat în niciun fel, se aștepta (să fie arestat, n.r.). (Starea lui, n.r.) e foarte bună. Este sănătos. Rămâne în carantină 21 de zile. Nu am stat să discutăm de regrete. Am fost să discutăm juridic ce urmează. Astăzi (marți, n.r.) o să îl ducă la instanță și cam atât. S-a odihnit, a dormit, citește. Citește ce cărți prinde. Citește foarte mult, istorie, geografie, politic. S-a apucat de citit. Nu s-a plâns de absolut nimic. A fost aseară singur în cameră. Astăzi (marți, n.r.) i-au mai intrat doi colegi și este OK”, a declarat avocatul lui Radu Mazăre, Lizeta Haralambie.

Apărătorul fostului primar al municipiului Constanța a mai subliniat că fostul primar al Constanței i-a dictat un comunicat care va fi transmis presei după ce va fi redactat.

Fostul primar al Constanței Radu Mazăre, extrădat din Madagascar pentru a-și ispăși pedeapsa de 9 ani de închisoare cu executare în România în alt dosar, cel al retrocedărilor, a fost escortat cu Poliția până la Penitenciarul Rahova.

Fostul edil a fost adus cu un avion de linie Tarom, aeronava având escală la Paris. Mazăre a fost plecat în Madagascar mai bine de un an, iar acolo a făcut demersuri, potrivit avocaților săi, pentru a obține azil.

Comments

comments

Continuă să citești

Politica

Radu Mazăre, dus cu duba la Înalta Curte de Casație și Justiție

Mihaela Tîrpan

Publicat

la data de

Scris de

Radu Mazăre va fi adus marți, în jurul orei 14.30, la ICCJ, unde judecătorii trebuie să confirme mandatul de arestare în dosarul „Polaris”, scriu jurnaliștii de la stiripesurse.ro.

Fostul primar al municipiului Constanţa este la Penitenciarul Rahova, după ce a fost preluat de la Aeroportul Otopeni de o maşină a Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, ieri seară.

Potrivit procedurii, el va sta în carantină pentru 21 de zile, după care va fi transferat la un penitenciar apropiat de localitatea de domiciliu.

Fostul edil al Constanței are mai multe condamnări în România, unele nedefinitive la această dată. Pedeapsa definitivă care a atras cu sine şi mandatul internaţional de căutare este cea pronunţată în 8 februarie de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, atunci când Radu Mazăre a fost condamnat la nouă ani de închisoare cu executare în dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri din Constanţa, Mamaia, plajă şi faleză.

Comments

comments

Continuă să citești

Politica

AEP: Sunt organizate 18.730 de secții de votare în țară

Mihaela Tîrpan

Publicat

la data de

Scris de

Peste 500 de secţii de votare din cele 18.730 organizate în ţară sunt la etaj, alte 13 fiind la demisol, iar trei la subsol, arată datele centralizate de Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) de la autorităţile locale.

La solicitarea Autorităţii Electorale Permanente (AEP), unităţile administrativ-teritoriale, subdiviziunile administrativ-teritoriale au transmis lista secţiilor de votare care îndeplinesc condiţia de accesabilitate, conform Hotărârii nr. 44/2016 a AEP privind setul de condiţii minimale pe care trebuie să le îndeplinească locaţiile în care funcţionează secţiile de votare, precum şi dotarea minimală a acestora, se arată într-un comunicat de presă transmis, marţi, de AEP.

“În urma centralizării notelor de constatare înaintate de unităţile administrativ-teritoriale, se constată că, din totalul de 18.730 de secţii de votare organizate în ţară, un număr de 537 de secţii de votare sunt organizate la etaj, 13 secţii de votare la demisol şi 3 secţii de votare la subsol”, arată sursa citată.

Situaţia secţiilor de votare în funcţie de îndeplinirea condiţiilor de accesibilitate este publicată pe site-ul www.roaep.ro.

AEP precizează că situaţia este întocmită exclusiv pe baza raportărilor efectuate de primării şi că orice inadvertenţă sau situaţie neraportată poate fi sesizată instituţiei, la adresa de e-mail registratura@roaep.ro.

sursa: news.ro

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: