Actual Anunturi/Licitatii

De Ziua Dobrogei, intrare gratuită la Delfinariu, Acvariu, Planetariu și Microrezervație

nov. 14, 2017 Mihaela Tîrpan

Astăzi, 14 noiembrie, la Delfinariu, Acvariu, Planetariu și Microrezervație intrarea este gratuită, cu ocazia Zilei Dobrogei, anunță reprezentanții instituției. Decizia a fost luată de conducerea Complexului Muzeal de Științe ale Naturii, la propunerea președintelui Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu.

“Intrarea este gratuită în limita locurilor disponibile. În cazul în care va exista un număr mare de solicitări, reprezentațiile la Delfinariu vor fi suplimentate”, transmite conducerea CMSNC.

Reprezentații la Delfinariu vor avea loc la orele 11.00 și 15.00. Pentru Planetariu, Acvariu și echitație vizitatorii vor putea fi admiși în limitele fizice conform regulamentelor fiecărei secții.

Pe 14 noiembrie 2017 se celebrează 139 de ani de la revenirea Dobrogei la patria mamă.

Comments

comments

Mihaela Tîrpan

About The Author

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!