Conecteaza-te cu noi

Administratie

De Ziua României, doamna Maria din Ovidiu a împlinit 100 de ani. Vezi mesajul primarului George Scupra

Published

on

george scupra

De Ziua Națională a României, doamna Maria din orașul Ovidiu împlinește 100 de ani. Cu acest prilej, a fost vizitată și felicitată de primarul orașului Ovidiu, George Scupra. Fericirea s-a putut citi pe chipul sărbătoritei.

”Imagini cât 100 de cuvinte! 100 de ani de România!

Atât a împlinit această doamnă minunată din Ovidiu, născută în anul 1923, iar surpriza noastră a adus lacrimi de bucurie, dar și povești mărețe, venite de la un om ce de un secol iubește acest pământ!

La mulți ani, doamna Maria! La mulți ani, România!

Advertisement

Bunul Dumnezeu să-i ocrotească pe românii de pretutindeni, iar în țară să trăim în pace!”,  a transmis primarul orașului Ovidiu.

Cu acest prilej, George Scupra a transmis un mesaj emoționant tuturor românilor:

”Noi, românii, de-a lungul anilor am demonstrat că în situații dificile reușim să fim uniți, mai buni, mai cumpătați, echilibrați în decizii și să ieșim învingători! De multe ori nu credeam nici noi că putem fi atât de puternici, însă istoria ne-a arătat că împreună reprezentăm o forță.

De Ziua Națională, îmi doresc să avem parte de lideri eficienți, mai buni, cu credință în Dumnezeu, pentru ca România și noi să creștem ! La mulți ani, români de pretutindeni! Să purtați în voi și cu voi tradiția neamului nostru!”, a precizat George Scupra, primar al orașului Ovidiu.

george scupra

 

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions