Conecteaza-te cu noi

Actual

Delegație din Serbia, Croația și Bosnia Herțegovina, în vizită la Administrația Canalelor Navigabile

Published

on

În cursul zilei de azi, Compania Naţională Administraţia Canalelor Navigabile a primit vizita unei delegații din Serbia, Croația și Bosnia Herțegovina.

În cadrul vizitei de astăzi, directorul general al ACN SA, Daniel Georgescu, alături de reprezentantul companiei în Serbia, Vladan Misic, au prezentat oaspeților dispeceratul central al companiei, precum și Ecluza Agigea, unde de altfel au asistat la ecluzarea unei nave de tip cargo.

Din cauza contextului pandemic actual, Compania Naţională Administraţia Canalelor Navigabile S.A. nu a putut organiza nici în acest an evenimentul de promovare intitulat „Danube-Black Sea Canal meets Serbian Partners”, acesta fiind întotdeauna un bun prilej ca părțile interesate să se reunească și să discute despre dezvoltarea traficului de mărfuri pe Dunăre.

În ceea ce privește volumul de  marfă transportată pe Canalul Dunăre Marea Neagră, Serbia ocupă locul 2, după România. Dintre mărfurile transportate de statul vecin amintim: produse agricole, minereuri metalifere, produse de minerit, cocs și produse rafinate din petrol.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions