Connect with us

Societate

Delfinariul din Constanța vrea să închirieze lei de mare

Published

on

În cursul zilei de azi, pe pagina oficială a Complexului Muzeal de Științe ale Naturii Constanța a fost postat un anunț potrivit căruia se închiriază spectacol complet cu lei de mare.

Potrivit anuțului, se închiriază cel puțin doi lei de mare – Otaria Flavescens – care trebuie să aibă un nivel bun de pregătire și să nu fie agresivi.

Contractul de închiriere va fi încheiat pentru lunile iulie și august 2020. Potrivit anunțului, vor avea loc 2-3 demonstrații în fiecare zi, cu o durată de minimum 30 de minute. Acestea vor include la început prezentări educaționale.

Managementul leilor de mare va fi asigurat de către staff-ul Delfinariului, în acord cu antrenorul și cu proprietarul acestora.

Foto: Ilustrativ

Inchiriere%20Otaria

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!