Conecteaza-te cu noi

Politica

Demisii în masă din PNL. Printre demisionari se numără și deputatul de Constanța Bogdan Bola

Published

on

Mai mulți liberali înfrunte cu fostul premier Ludovic Orban și-au depus demisia din PNL. Printre demisionari se numără și deputatul de Constanța Bogdan Bola, un apropiat al lui Ludovic Orban. Fostul premier pleacă din PNL după ce a activat 29 de ani în acest partid.

„Azi e pentru mine o zi cruciala, o zi in care pur si simplu am fost obligat sa parasesc partidul in care mi-am petrecut toata viata matura. Este o decizie pe care o iau cu o mare greutate, pentru ca in PNL am cei mai multi prieteni, alaturi de care am luptat umar la umar, alaturi de care am suferit, alaturi de care am luptat cu ciuma rosie. Am fost obligat sa aleg intre a fi loial PNL si a fi loial cetatenilor romani care ne-au acordat increderea si si-au pus sperantele in noi de-a lungul tuturor scrutinelor electorale. Am luat aceasta decizie pentru ca societatea, relatiile interumane, nu pot sa se bazeze decat pe valori, pe principii, care permit oamenilor sa se asocieze, sa comunice, sa se respecte unul pe celalalt. O familie nu se poate intemeia decat intre doi oameni care se iubesc si au incredere unul in celalalt. Politica este de fapt morala, politica devine imorala cand e facuta de oameni imorali. Aproape toate lucrurile in care cred nu se mai regasesc azi in PNL. Din pacate, incetul cu incetul si-au facut loc toate lucrurile pe care le detest – minciuna, hotia, tradarea, prostia, lasitatea, slugarnicia, lenea, lipsa de asumare politica, astea sunt regulile pe care se bazeaza ‘gasca demolatoare’”, a declarat Orban.

Lista celor care au demisionat din PNL e urmăatoarea:

Deputați

Advertisement
Ludovic Orban – oficializat in plen
2. Luminița Barcari
3. Alexandru Kocsis – oficial
4. Ion Ştefan
5. Ionel Dancă – oficial
6. Constantin Şovăială
7. George Ionescu
8. Bogdan Bola
9. Claudiu-Martin Chira
10. Nicolae Giugea
11. Antonel Tănase
12. Gabriel Plăiașu
13. Violeta Alexandru
14. Adrian Miuțescu
Senatori
1. Ovidiu Florean
2. Adrian Oros
3. Ion Iordache
Sursa: stiripesurse.ro

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions