Conecteaza-te cu noi

Politica

Deputatul Banias are un nou Cabinet parlamentar. Încăperea va fi și sediul Filialei Constanța a Pro România

Published

on

Liderii partidului Pro România au organizat, miercuri, la Galați, o întâlnire zonală a formațiunii, Victor Ponta, Daniel Constantin și Sorin Câmpeanu punctând câteva chestiuni interesante legate de activitatea formațiunii. La întâlnire a participat și deputatul constănțean Mircea Banias. Contactat telefonic, Banias a declarat pentru “Ordinea.ro” că discuțiile reprezintă pași importanți pentru viitorul partidului nou înființat, deși “mai sunt câțiva care încearcă prin diverse tertipuri să ne pună piedici, dar nu cred că vor avea vreo șansă în demersurile lor”. De asemenea, parlamentarul constănțean a informat și asupra faptului că și-a schimbat sediul Cabinetului de la Constanța, încăperea urmând a fi sediul Filialei Constanța a partidului Pro România.

“Judecătoria a dispus înregistrarea partidului, mai sunt unii care au ceva comentarii de facut, niște sesizări, însă nu cred că vor are cineva vreo șansă de a pune piedică partidului Pro România. La Constanța, am făcut un nou cabinet parlamentar, este foarte frumos, locația este una accesibilă și până de sărbători vom funcționa acolo. Tot aici voi găzdui și sediul partidului Pro România. Locația unde funcționăm este pe strada Mircea cel Bătrân, aproape de intersecția cu bulevardul Mamaia”, a declarat Mircea Banias pentru ziarul nostru.

Totodată, fostul lider al ALDE Constanța a anunțat că este direct interesat de ceea ce se întâmplă cu sesizările pe care el și alți foști colegi din ALDE le-au depus în instanță împotriva noii conduceri. “Vom deschide și sediu pentru Pro România la Constanța, ne vom ocupa de promovare, însă ne interesează și să se tranșeze chestiunile pe care le-am reclamat noi în instanță cu privire la conducerea actuală a ALDE. Nu că m-ar interesa să mă întorc în ALDE, nu vom renunța la deremrsurile noastre știind că susținem un demers corect”, a completat deputatul Mircea Banias.

Cabinet parlamentar deputat Mircea Banias

Advertisement

 

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions