Conecteaza-te cu noi
stelian ion

Politica

Deputatul Crușoveanu, despre orașul Techirghiol: se transformă în stațiunea balneară nr. 1 din România

Published

on

Marian Crusoveanu Iulian Soceanu

Zilele Lacului Techirghiol, o tradiție frumoasă pentru județul Constanța. Un sfârșit de săptămână în care Techirghiol devine locul în care cultura, sportul și distracția se întâlnesc, a scris deputatul PNL de Constanța, Marian Crușoveanu, după ce a participat la evenimentele organizate de administrația a cărei activitate este coordonată de primarul Iulian Soceanu.

“Felicitări, Iulian Soceanu, pentru transformarea orașului Techirghiol într-un loc deosebit al județului, fiind mereu aproape de comunitate! Proverbul ”Omul sfințește locul” se potrivește de minune acestei localități, datorită investițiilor realizate pentru a transforma Techirghiol în stațiunea balneară numărul 1 a României”, a scris parlamentarul constănțean.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions