Conecteaza-te cu noi
SEAS

Politica

Deputatul Crușoveanu, experiment în trafic pe drumul spre stațiunile din sudul litoralului: Îmi pun speranța că autoritățile vor grăbi proiectul Alternativa Techirghiol

Published

on

trafic litoral

Astăzi, am încercat un lucru mai puțin obișnuit. Am vrut să văd și să simt ce înseamnă să ajungi în sudul litoralului, pe căldură, stând la coadă ore în șir, scrie deputatul liberal Marian Crușoveanu pe contul său de Facebook.

Concluzia?

“Este epuizant, greu de suportat și obositor, în special pentru cei care locuiesc în această zonă, dar și pentru turiști”.

Despre soluție, parlamentarul constănțean reamintește autorităților cât de importantă este proiectul Alternativa Techirghiol, un drum care ar rezolva problemele din traficul sufocant existent de ani de zile pe drumul spre stațiunile din sudul litoralului.

“Știm cu toții care este soluția; se numește Alternativa Techirghiol și îmi pun speranța că autoritățile centrale, Ministerul Transporturilor, dar și CNAIR vor urmări grăbirea procedurilor birocratice, astfel încât acest proiect, dar și celelalte care țin de infrastructura rutieră să fie implementate și realizate la timp. În noua sesiune parlamentară, voi continua să înaintez adrese instituțiilor abilitate și vă voi ține la curent cu noutățile în ceea ce privește acest proiect. Sper ca și ceilalți parlamentari ai Constanței să susțină acest proiect esențial pentru județul nostru”, explică deputatul Crușoveanu.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions