Connect with us

Politica

Deputatul Crușoveanu (PNL), de vorbă cu locuitorii Constanței

Published

on

Marian Crusoveanu Adriana Arghirescu

Deputatul constănțean Marian Crușoveanu s-a întâlnit cu mai multi locuitori din cartierul Badea Cârțan, la invitația consilierului municipal Adriana Arghirescu.

“Răspund mereu invitațiilor venite din partea colegilor, de a participa la întâlnirile din cartierele din #Constanța sau din județ. Astăzi am fost în cartierul Badea Cârțan, alături de doamna Adriana Arghirescu, consilierul municipal și de Dragoș Frâncu, președintele #TNL. Astfel de întâlniri cu cetățenii sunt benefice, pentru că din acest schimb de informați se pot naște proiecte bune. Nu demult, în urma sesizărilor venite din partea locuitorilor din zonă, preluate de doamna Arghirescu și transmise primarului Constanței, a fost realizat un proiect frumos. În acea zonă, piațeta a fost refăcută și restabilită şi implicit, dialogul cu locuitorii a fost unul de bug augur. Politica dialogului este unul din aspectele din care învățăm să fim mai buni, iar #PNL caută să îmbunătățească acest proces de colaborare cu cetățenii”, a scris parlamentarul constănțean pe contul său de Facebook.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!