Connect with us

Politica

Deputatul Crușoveanu (PNL): Gazele naturale din Marea Neagră, soluție pentru independența energetică a României

Published

on

Plenul Senatului a adoptat, miercuri, Legea Offshore. Parlamentarii consideră că această lege va aduce României independența energetică. Este și părerea deputatului PNL de Constanța, Marian Crușoveanu.

Pe pagina sa de Facebook, parlamentarul constănțean consideră că s-a făcut un pas important în deblocarea investițiilor pentru exploatarea gazelor din Marea Neagră. De asemenea, Crușoveanu susține că votul majorității din plenul Senatului reprezintă un vot pentru România.

Iată mesajul complet:

“Gazele naturale din #MareaNeagră, soluție pentru independența energetică a României!
În cadrul ședinței de astăzi, plenul Senatului a adoptat, cu majoritate de voturi, #LegeaOffshore. Cu votul senatorilor, s-a făcut încă un pas important în deblocarea investițiilor pentru exploatarea gazelor naturale din Marea Neagră. Urmează ca legea să fie analizată, dezbătută și votată în Camera Deputaților, care este și decizională.
Am observat că în dezbaterea de la Senat, USR a încercat să deturneze scopul acestei legi, evidențiind încă o dată criza de identitate prin care trece partidul lor, în timp ce pupilele de la Kremlin au făcut apel la un patriotism jalnic, fără nici o soluție concretă.
Votul majorității din Senat pentru Legea Offshore este un vot pentru România, prin care gazele naturale, adică resursele țării noastre, să poată fi o siguranță, un bun pentru români și companiile din România.”

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement