Conecteaza-te cu noi

Politica

Deputatul Crușoveanu, previziuni pentru 2023: Va fi anul marilor investiții și al proiectelor majore pentru municipiul și județul Constanța

Published

on

Marian Crusoveanu

Pentru noi, constănțenii, anul 2022 se încheie într-un mod optimist. După mulți ani, investiții capitale se vor realiza în municipiul Constanța. Nu pe hârtie, nu din vorbe, ci proiecte viabile care au deja asigurate finanțările prin Programul Național de Redresare și Reziliență, scrie deputatul PNL, Marian Crușoveanu, într-un mesaj de bilanț pentru 2022 postat pe contul său de Facebook.

Pe lângă cele peste 100 de proiecte care deja se derulează prin Programul Național de Investiții Anghel Saligny și care au asigurat suportul guvernamental, alte 4 proiecte capitale vor fi realizate în municipiul Constanța:
* Un nou CET. Constanța a fost primul municipiu, la nivel național, care a semnat contractul de finanțare cu Guvernul României. Astfel, Constanța a luat fața multor orașe mari ale României, în special Bucureștiului și Oradei;
* Corp nou de Pediatrie. Includerea pe lista proiectelor eligibile, a Spitalului ”Mama și copilul”, o realizare a Consiliului Județean;
* Spitalul de Oncologie și Cardiologie. Proiectul Primăriei Constanța este eligibil pentru finanțare prin PNRR;
* Construirea noului stadion. Acest proiect va fi realizat de Guvern împreună cu Primăria Constanța.
Dacă ne uităm la sumele de investiții, doar pentru aceste 4 proiecte, putem observa că avem o revoluție de dezvoltare fără precedent doar în municipiul Constanța. Guvernul, împreună cu primul ministru #PNL, deschid un nou capitol pentru Constanța și constănțeni, cei care vor fi beneficiarii acestor proiecte.
Anul 2023 va fi anul marilor investiții și al proiectelor majore pentru municipiul și județul Constanța, investiții așteptate de mulți ani pe care și eu, personal, aștept să le văd realizate.
Prin activitatea parlamentară, voi susține aceste proiecte, deoarece #Constanța are potențialul de a fi la nivelul marilor orașe europene, astfel încât 2023 să fie anul investițiilor capitale pentru constănțeni.”

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions