Connect with us

Politica

Deputatul de Constanța Bogdan Bola: „Nu pot să închid ochii și să îmi astup urechile la construcția USL-istă“

Published

on

Deputatul de Constanța Bogdan Bola s-a alăturat grupului apropiat de Ludovic Orban care a demisionat din PNL. Într-o postare pe Facebook că își cere iertare tuturor liberalilor, membri și simpatizanți, care azi se simt înșelați și că votul lor a fost irosit, însă nu poate fi părtaș la noua construcție USL-istă.

„Dacă eram un simplu votant PNL, văzând direcția complet greșită de azi a partidului, aș fi spus doar că nu mai votez niciodată “săgeata”. Însă ca membru din anii ’90 și deputat ales la alegerile de anul trecut, când am promis oamenilor o guvernare FărăPSD, astăzi nu mai îmi rămâne nimic de făcut decât să îmi dau demisia din partidul al cărui soldat fidel am fost atâția ani de zile.

Actuala conducere a PNL a făcut ca toate promisiunile noastre să devină deșarte, iar oamenii, pe bună dreptate, ne reproșează azi că i-am mințit. Știu, știu textul, e pentru “binele românilor”…doar că românii ne-au arătat clar, prin vot, ce își doresc. Îmi cer iertare tuturor liberalilor, membri și simpatizanți, care azi se simt înșelați și că votul lor a fost irosit.

Probabil mi-ar fi fost mai bine și mai profitabil să rămân și să tac din gură, închizând ochii și astupându-mi urechile la construcția USL-istă de azi. Dar nu pot și nici nu vreau. Așa că, voi merge mai departe pe drumul meu, voi încerca să construiesc ceva bun și sănătos și astfel să nu mai fim nevoiți niciodată să ne cerem scuze pentru mizeria provocată de unii care ajung vremelnic în “vârf”“, a scris Bola pe Facebook.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta