Connect with us

Politica

Deputatul Huțucă, despre lista “ticăloșiilor” social democrate: PSD își pregătește preluarea abuzivă a controlului total asupra Justiției

Mihaela Tîrpan

Publicat

la

Președintele Filialei Constanța a Partidului Național Liberal, deputatul Bogdan Huțucă, vicepreședinte al Comisiei pentru Buget Finanțe din Camera Deputaților, critică în termeni duri intervențiile brutale ale PSD-ALDE în Justiția și Fiscalitatea din România. Prin intermediul unui comunicat remis redacției, Huțucă aduce în prim plan o listă “neagră de ticăloșii” pe care PSD le face în România.

„Mi-e greu să aleg care este cel mai grav lucru pentru români, din lunga listă de ticăloșii pe care PSD le face cu această țară. Înlăturarea președintelui din procesul de numire a șefilor parchetelor, eliminarea Roșiei Montane din patrimoniul UNESCO, mărirea prețurilor la combustibil sau impunerea plății defalcate a TVA-ului sunt doar câteva exemple. Am impresia că strategia acestui partid anti-național pe nume PSD este de a bombarda românii cu o avalanșă de măsuri nepopulare pentru a deconta în final cât mai puține dintre acestea”, declară deputatul Bogdan Huțucă.

Parlamentarul liberal consideră că „în timp ce își pregătește preluarea abuzivă a controlului total asupra Justiției, pentru a-și pune la adăpost oamenii din partid față de rigorile legii, PSD face poate cel mai grav atentat asupra economiei țării. Blochează efectiv resursele financiare ale companiilor pentru a-și asigura (pe termen foarte scurt) un flux de venituri la buget. O strategie total greșită, pe care o vor deconta deopotrivă angajatorii și angajații români”.

De asemenea, președintele PNL Constanța afirmă că „lista neagră a PSD-ului nu se oprește aici. Politica fiscală pesedistă va duce la creșteri masive de preț, prin creșterea costurilor cu orice fel de combustibil. Impozitul pe dividende rămâne 5%, deși în proiectul pe care l-am votat în comisia parlamentară am convenit să fie zero. Altă surpriză pregătită special pentru personalul medical este că veniturile acestora nu vor mai fi scutite de impozit din 2018, așa cum a promis echipa Dragnea”.

Deputatul PNL Constanța recomandă parlamentarilor, indiferent de apartenența la un partid sau altul, să se gândească înainte de a mai susține Guvernul PSD-ALDE.

„Sunt mulți colegi din Parlament cărora le este foarte greu să accepte aceste inepții de măsuri care vor pune pe butuci ce a mai rămas sănătos din economia noastră. Indiferent de apartenența la un partid sau altul, eu le recomand tuturor să se gândească foarte bine înainte de a susține în continuare acest guvern PSD-ALDE. Închei prin a face un apel direct liderilor PSD Constanța: Nu vă aud și nu vă văd. De ce nu ieșiți să promovați măsurile luate de guvernul vostru? Scoateți capul din nisip, pentru că vacanța s-a terminat și explicați-le constănțenilor, dacă puteți, cum se justifică enormitățile din Codul Fiscal sau asaltul direct asupra Justiției. Ieșiți la dezbateri, comunicați și asumați-vă odată cel mai dezastruos Guvern al României de după Revoluție” a încheiat președintele Filialei Constanța a Partidului Național Liberal, deputatul Bogdan Huțucă.

Comments

comments

Continuă să citești
Reclamă

Politica

Constanța. PRO România a depus candidaturile pentru Parlament. Mircea Dobre: „Turismul și agricultura, priorități pentru noi“

Tatian Iorga

Publicat

la data de

Scris de

Coordonatorul PRO România Constanța, Mircea Dobre, și secretarul general adjunct, Răzvan Filipescu, au depus, astăzi, la Biroul Electoral Județean Constanța, listele cu candidați pentru Senat și Camera Deputaților. Iată listele de candidați:

Senat:

FILIPESCU RĂZVAN

BĂTĂRIGĂ LOREDANA

CRUCERU VICTOR

IONESCU ALEXANDRU

RIZEA VASILE

LEIȚOIU DELIA

MOCANU CRISTINA-GEORGIANA

Camera Deputaților:

DOBRE MIRCEA-TITUS

TROFIN VALENTIN-OLIVIAN

PEIU LAURENȚIU

BOBE MIHAI

DUMA ADRIANA

BUZOIU FLAVIU

COCOR CODRUȚ

DRĂGAN LEONARD

CĂȘUNEANU MARIAN

POSTOLACHE SERGIU-IONUȚ

GOBEAJĂ LAURENȚIU-ADRIAN

BUTUMAN MIHAELA-MĂDĂLINA

ȘANDRU LUMINIȚA

FLOCA IONUȚ

„Vreau să mulțumesc celor 16.000 de susținători, care au semnat listele de candidați ale PRO România pentru județul Constanța…După cum se știe, avem o unire cu ALDE și garantăm de pe acum că va fi cea mai importantă formațiune politică de opoziție din Parlamentul României, dar o opoziție constructivă și nu distructivă, așa cum s-au remarcat cei de la USR sau cei de la PNL până în momentul când au ajuns la guvernare. Acum avem o guvernare incompetentă, care ne demonstrează că avem în fiecare zi câte un colectiv și ne apropiem de 100 de decese pe zi și nimeni nu mai este responsabil sau vinovat. Președintele nu mai cere nicio demisie, iar guvernul lui este perfect. Românii trebuie să își dea seama că singura formațiune politică care a demonstrat prin Victor Ponta la guvernare este PRO România, formațiune capabilă să scoată țara din criză datorită unui program economic și social, care va fi lansat în perioada următoare. Vom susține cu tărie tot ce înseamnă industria de turism, industria HORECA, și o protecție socială pentru toți cetățenii României. Este un program de guvernare coerent și eficient, dar și constructiv în același timp“, a declarat Mircea-Titus Dobre.

Acesta a mai spus că PRO România va duce o campanie constructivă, așa cum a făcut și la locale, și vom prezenta proiectele pentru Constanța, care sunt în primul rând pentru turism și agricultură, acesta din urmă neavând nicio susținere decât a sa și a lui Răzvan Filipescu.

„Din calitatea de senator mă voi lupta împreună cu colegii mei să sprijinim proiectele pe care le-am prezentat pe plan local. Ne dorim ca în Parlament să ajungă oameni care cunosc legislație și proceduri parlamentare și să avem oameni care se luptă pentru județul nostru. Cu regret văd că, în prezent, toate regionalele și instituțiile din sud-est își au sediul la Galați, ba la Brăila, iar Constanța a pierdut competiția din punct de vedere al dezvoltării. PRO România este singurul partid care a venit cu proiect concrete.“, a spus Răzvan Filipescu.

Comments

comments

Continuă să citești

Politica

Șeful de la Drumuri Județene, noul președinte al Organizatiei municipale a PSD Constanța

Tatian Iorga

Publicat

la data de

Scris de

Biroul Permanent Județean al P.S.D. Constanța a hotărât numirea în funcția de președinte interimar al Organizației Municipale PSD Constanța a lui Lucian Lungoci, până la organizarea alegerilor statutare în organizație. Hotărârea a fost votată în unanimitate de către cei prezenți, înregistrându-se o absență, notează purtătorul de cuvânt PSD Constanța, Radu Babuș.

Amintim că Decebal Făgădău, cel care a ocupat funcția de președinte la municipiu, a demisionat ieri din PSD, după ce a fost trimis în judecată, tot ieri, de DNA, pentru abuz în serviciu. Intersant este că, tot ieri, Lucian Lungoci anunțase conducerea partidului că demisionează din funcția de secretarul executiv al Organizației Județene a PSD Constanța, nemulțumit de modul cum s-au făcut cu listele de candidați pentru alegerile parlamentare. Câteva ore mai târziu, Lungoci a revenit asupra deciziei.

Comments

comments

Continuă să citești

Politica

Propunerea lui Cristian Diaconescu, prim – vicepreședinte PMP: “Vacanța mare în această perioadă și reluarea școlii la vară”

Mihaela Tîrpan

Publicat

la data de

Scris de

Prim-vicepreşedintele PMP, Cristian Diaconescu, pune în dezbatere publică o propunere venită din partea profesorilor şi a părinţilor – aceea de efectuare în această perioadă a vacanţei mari şi recuperarea procesului de educaţie în var. Scopul acestei propuneri este unul singur: toată lumea să depăşească cu bine perioada gripei sezoniere şi să se concretizeze o serie de măsuri sanitare aflate în lucru.

„Am primit semnale numeroase din partea profesorilor, dar şi a părinţilor preocupaţi atât de sănătatea copiilor, cât şi de calitatea actului educaţional. Cei cu care am discutat, înţelegând situaţia complicată prin care trece societatea, au o propunere simplă adresată autorităţilor – mutarea în această perioadă a ‘vacanţei mari’, urmând ca recuperarea procesului de educaţie să se realizeze pe perioada verii. Astfel, se va ieşi din perioada gripei sezoniere şi s-ar putea concretiza o serie de măsuri sanitare care astăzi sunt în lucru. Ar fi în discuţie câteva săptămâni până la obişnuita vacanţă de iarnă”, scrie, joi, Cristian Diaconescu pe pagina sa de Facebook.

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: