Connect with us

Politica

Deputatul Marian Crușoveanu (PNL): “Nodul rutier de pe #A2 și #DJ222 este o soluție tehnică pentru termen mediu și lung”

Published

on

Deputatul Marian Crușoveanu continuă să își informeze alegătorii din județul Constanța cu privire la activitatea pe care o desfășoară în Parlamentul României.

Crușoveanu explică, într-o postare făcută pe pagina sa de Facebook interesul pe care îl acordă activității economice din județ.

“Pentru medgidieni și mai ales pentru investitorii din zonă, avansarea acestui proiect reprezintă o veste bună, mai ales că, după realizarea acestui obiectiv, traficul greu va fi dirijat în afara localității. Aș adăuga și faptul că acest nod are un impact pozitiv, atât din perspectivă economică, dar mai ales a mediului”, a scris deputatul Crușoveanu.

Iată mesajul complet:

“Continui să vă informez cu privire la evoluția proiectelor promise în campania electorală. În ultimii ani, #Medgidia a devenit o zonă de interes economic extrem de importantă, astfel încât transportul de mare tonaj în municipiu a crescut considerabil. Investițiile din zonă au creat o provocare care avea nevoie de o soluție urgentă, aceasta fiind construirea nodului rutier pe #AutostradaSoarelui, în zona municipiului Medgidia.
Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (#CNAIR) a avansat demersurile pentru realizarea acestui proiect, astfel încât, în momentul de față, există 4 oferte pentru elaborarea studiilor de pre-fezabilitate și fezabilitate. După ce se va depăși această fază, se vor începe contractarea, proiectarea și execuția nodului rutier.
Pentru medgidieni și mai ales pentru investitorii din zonă, avansarea acestui proiect reprezintă o veste bună, mai ales că, după realizarea acestui obiectiv, traficul greu va fi dirijat în afara localității. Aș adăuga și faptul că acest nod are un impact pozitiv, atât din perspectivă economică, dar mai ales a mediului.
Componenta esențială pentru dezvoltarea județului Constanța o reprezintă investițiile în proiecte de impact, care pot trece dincolo de ciclurile electorale. Nodul rutier de pe #A2 și #DJ222 este o soluție tehnică pentru un termen mediu și lung, atât pentru municipiul Medgidia, cât și pentru #județulConstanța.”

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!