Conecteaza-te cu noi
stelian ion

Politica

Deputatul Marian Crușoveanu se implică în campania “Reciclăm România”

Published

on

marian crusoveanu

Campania națională de informare, conștientizare și educare, organizată de Ministerul Mediului, denumită ”Reciclăm în România”, a ajuns și la #Constanța. Subiectul reciclării este unul extrem de important, având în vedere că țara noastră este printre cele codașe la nivelul Uniunii Europene, scrie deputatul liberal Marian Crușoveanu pe pagina sa de Facebook.

“Țin să îl felicit pe ministrul mediului, colegul nostru din PNL, Mircea Fechet, pentru demersul de responsabilizare civică în ceea ce privește colectarea selectivă a deșeurilor. În următorii ani, România are de făcut un salt uriaș, atât în ceea ce privește infrastructura de colectare, sortare și depozitare a deșeurilor, cât și colaborarea instituțională între autorități publice, companii private din domeniul reciclării, ONG-uri dar și cetățeni. În acest proces de responsabilizare civică de protejare a mediului și reciclare selectivă, este obligatoriu să fie inclus și sistemul de educație, astfel încât să încurajăm reciclarea selectivă a deșeurilor. Vom putea atinge țintele prin colaborare și efort comun, conștientizarea, educarea și informarea fiind pași esențiali de care cu toții avem nevoie”, explică parlamentarul constănțean.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions