Conecteaza-te cu noi
SEAS

Politica

Deputatul Stelian Ion (USR), despre ministrul Justiției: “Tudorel Toader e un nesimțit”

Published

on

“Tudorel Toader e un nesimțit!”, scrie pe pagina sa de Facebook deputatul Stelian Cristian Ion de la USR Constanța.

Parlamentarul constănțean are critici dure la adresa ministrului Justiției și susține că mii de oameni protestează în stradă împotriva ordonanței ce-i poartă semnătura lui Tudorel Toader. Mai mult, parlamentarul constănțean transmite, prin același mesaj postat pe Facebook faptul că același ministru provoacă haos și nu îi pasă de nimic din ceea ce se petrece în jurul său:

Iată mesajul complet:

Să dai foc la țară printr-o ordonanță nesimțită și să postezi apoi, când zeci de mii de români protestează în stradă împotriva ordonanței, un text prin care sugerezi că CEDO ți-a cerut să dai grațiere, asta însemnă sa fii un Mare Nesimțit!

Adică să nu-ți pese deloc de ce se întâmplă în jurul tău, de haosul pe care îl provoci, să ai epiderma mai groasă decât a unui pahiderm.

NESIMȚÍT, -Ă, nesimțiți, -te, adj. 1. Care este lipsit de bun-simț, de bună creștere, de cuviință, de delicatețe.  Care denotă, trădează nesimțire (2). 2. Care nu este simțit, perceput; care scapă simțurilor sau trece neobservat; p. ext. insesizabil, imperceptibil.  (Adverbial) Fără a putea fi perceput; încetul cu încetul; fără zgomot, tiptil; pe furiș. – Pref. ne- + simțit.

sursa: DEX ’09 (2009)

 

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions