Connect with us

Politica

Deputatul Ungureanu (USR) cere retragerea sprijinului pentru premier: “Lui Cîțu i s-a UMFLAT capul de la putere” – Replica PNL

Published

on

Începe scandalul în coaliție, după ce premierul Florin Cîțu l-a demis pe ministrul Finanțelor Alexandru Nazare, fără a discuta decizia cu liderii coaliției, mulțumindu-se să îi anunțe telefonic, așa cum au declarat Dan Barna, liderul USR, și Ludovic Orban, președintele PNL.

“I s-a umflat capul la putere sau la măgar i s-a pus o tichie de mărgăritar. Domnul Cîțu nu e om de stat. Un om de stat face ce a făcut domnul Nazare,  are o atitudine echidistantă, echilibrată. Domnul Cîțu dă un semnal clar. Intră la rupere în tabăra lui Orban și e dispus să facă orice, să dea foc țării, numai ca să ajungă el la putere. Nu-l interesează absolut nimic decât să ajungă el și garda lui să controleze tot. Cine ar fi crezut? Era un nimeni în politică. Toți oamenii ăștia care-i bagă cuțitul în spate lui Orban sunt cei care au fost promovați chiar de el”, a spus Emanuel Ungureanu, deputat USR PLUS, la Antena 3.

Reprezentantul PNL, Virgil Guran, citat de stiripesurse.ro, nu a respins posibilitatea retragerii sprijinului pentru premier, ba chiar a anunțat discuții pe acest subiect în partid:

“Asta se va discuta în forurile statutare, nu cred că se va ajunge la…”

sursa foto: Antena3

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement