Conecteaza-te cu noi

Politica

Deputatul Viorel Focșa divorțează de soția pe care a agresat-o

Published

on

Viorel Focsa AUR

Deputatul Dumitru Viorel Focșa a anunțat oficial că divorțează de soția pe care a agresat-o la începutul anului, cazul fiind extrem de mediatizat. De altfel, în urma scandalului, Focșa a fost dat afară din partidul AUR.

Dumitru Focșa a cerut oficial divorțul de partenera lui de viață, Claudia. Relația tensionată dintre cei doi a escaladat la începutul anului, când femeia a sunat la 112 să reclame că a fost bătută, însă a refuzat să fie transportată la spital.

Acțiunea, înaintată chiar de deputatul agresor, a fost înregistrată la Judecătoria Constanța pe data de 8 mai. Acesta a solicitat divorț prin acordul părților. Dumitru și Claudia Focșa sunt căsătoriți de 13 ani și au împreună un copil. Instanța nu a stabilit, încă, data primului termen.

Vă reamintim că la începutul anului 2023, pe numele deputatului AUR Dumitru Focșa a fost înregistrată o plângere pentru violență domestică. Polițiștii au declarat că femeia avea ”urme vizibile de violență”.

Advertisement

„Nu se poate numi bătaie. Există organe de cercetare care se ocupă. A fost un incident, dar nu mi-am lovit soția. Nu îmi dau demisia din Parlament”, a spus Focșa pe 7 ianuarie.

Deputatul a ajuns chiar și în fața judecătorilor în anul 2019, după ce și-a bătut soția. Potrivit datelor din dosar, atunci a dat vina pe tratamentul psihiatric pe care-l urma la acea vreme. La acel moment soția i-a oferit încă o șansă, iar acum la 3 ani distanță deputatul a recidivat.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions