Conecteaza-te cu noi

Actual

Detalii despre accidentul de muncă din Portul Constanța: iată cum a fost rănit un docher

Published

on

 

În cursul acestei dimineți, v-am informat despre un accident de muncă ce a avut loc în dana 35 a portului Constanța. Vă precizam că un bărbat a fost grav rănit și a fost transportat la Spitalul Județean în stare critică. Ulterior, a transmis și Inspectoratul Teritorial de Muncă un  comunicat în care detalia cum a avut loc accidentul. Potrivit ITM, în data de 02.02.2018 ora 09:45 la SC SOCEP SA a avut loc un eveniment soldat cu pierderea temporară a capacității de muncă a unui lucrător. Visinoschi Victor, în vârstă de 47 de ani, este angajat ca docher. În cursul acestei dimineți, bărbatul lucra la descărcarea unui vagon CFR de marfă și, într-o clipă de neatenție a fost surprins de balansul cotadei. Omul s-a ales cu multiple traumatisme, a fost solicitată  o ambulanță și a fost transportat în stare gravă la spital. Accidentul este în curs de cercetare de către o comisie numită de către SC SOCEP SA.      

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions