Conecteaza-te cu noi

Actual

Detalii despre bărbatul care și-a înjunghiat soția în parcarea de la complexul VIVO din Constanța

Published

on

Bărbatul care și-a înjunghiat soția în parcarea complexului VIVO din municipiul Constanța a fost arestat pentru 30 de zile. Soția sa are leziuni traumatice pentru care are nevoie de 25-30 de zile de îngrijiri medicale. Iată ce spun procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța despre acest caz dramatic:

”La data de 30.09.2023 procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța a propus judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Constanța luarea măsurii arestului preventiv, pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 30.09.2023 până la data de 29.10.2023, inclusiv, a inculpatului M.V., cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de tâlharie, prev. de art. 233 din C. Pen., violență în familie, prev. de art. 199 alin. 1, rap. la art. 193 alin. 2 și alin. 21 lit. c și d din C. Pen., şi tulburarea ordinii și liniștii publice, prev. de art. 371 alin. 1, 2 și 3 din C. Pen., toate cu aplic. art. 38 alin. 1 din C. Pen.”, au precizat procurorii.

Potrivit acestora, bărbatul a fost violent cu soția sa în cel puțin două cazuri.

Prima oară, în data de 16 septembrie, în jurul orei 17.15,  în timp ce se afla pe o stradă din municipiul Constanţa, inculpatul M.V. a lovit-o cu pumnul în zona spatelui pe soţia sa, persoana vătămată M.A.I., smulgându-i în acelaşi timp o geantă pe care aceasta o avea asupra sa. Inculpatul a sustras apoi din interiorul genţii mai multe bunuri ale persoanei vătămate, între care un telefon mobil şi suma de 600 de lei, după care i-a restituit soţiei sale geanta, pe care o deteriorase în timpul comiterii faptei.

Advertisement

Ulterior, în data de 29 septembrie, în jurul orei 11.15, inculpatul s-a întâlnit cu soţia sa în parcarea unui complex comercial din municipiul Constanța.

”Cu acordul persoanei vătămate, în timp ce aceasta se afla la volanul autoturismului ei, staţionat, el a urcat în interior, ocupând locul din dreapta-faţă. Pe fondul unor discuţii contradictorii, inculpatul a lovit în mod repetat persoana vătămată cu pumnul în zona feţei, după care a scos dintr-un buzunar un obiect tăietor-înţepător, cu care a înţepat-o în zona bărbiei, a pieptului şi a braţului stâng, provocându-i leziuni traumatice care necesită pentru vindecare 20-25 de zile de îngrijiri medicale.”, au precizat procurorii.

Totodată s-a reţinut că prin acţiunile sale inculpatul a tulburat ordinea şi liniştea publică.

La data de 30 septembrie, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Constanța a admis propunerea procurorului de caz, dispunând luarea măsurii arestului preventiv, pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 30 septembrie până la data de 29 octombrie, faţă de inculpatul M.V.

Bărbatul care și-a ÎNJUNGHIAT soția în parcarea de la complexul VIVO, ARESTAT pentru 30 de zile

Advertisement

Foto: Ilustrativ

 

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions