Connect with us

Actual

Deținut foarte beat în pușcărie! A vrut să-l pleznească pe supraveghetor

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Pe pagina oficială a Federației Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor, Sorin Dumitrașcu a publicat o știre potrivit căreia un deținut închis la penitencioarul Tulcea s-a îmbătat foarte tare. Iată postarea: ”Ieri, un deținut (LC) de la Penitenciarul Tulcea într-atât de turmentat s-a aflat încât a încercat să-l pleznească pe supraveghetor cu pumnul în zona feței, fără un motiv aparent. A fost imobilizat în clasica poziție “încătușat cu mâinile la spate”, și se află în prezent în procedura disciplinară și cea a răspunderii penale pentru ultraj. Pentru conformitate aparatul alcooltest înregistra 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat.”. Adică în închisoarea de la Tulcea un pușcăriaș a fost găsit în stare avansată de ebrietate. Ne-am întrebat și am adresat aceeași întrebare și unor angajați ai sistemului penitenciar: ”Se poate introduce băutură în penitenciare?! Ni s-a răspuns ferm că nu. ”Și atunci de unde puteau avea deținuții băutură?”. Răspunsul primit a fost năucitor: ”Unii deținuți își fac în cameră un fel de alcool din toate bazaconiile”. Ce-i drept, unii pușcăriași se și droghează în spatele gratiilor. Iar drogurile și le fabrică tot ei, de capul lor, din pasta de dinți, deodorant și acetonă. Pare incredibil dar în spatele gratiilor unii deținuți devin inventatori…

Comments

comments

Continuă să citești
Reclamă

Actual

(Video): Constanța: Un șofer beat a lovit un autobuz și un autoturism

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

În cursul acesti dimineți, pe str. Pandurului din Constanța, la intersecția cu Șoseaua Mangaliei a avut loc un eveniment rutier în următoarele împrejurări.

Un șofer foarte beat a lovit un autoturism și un autobuz RATC. O victimă a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe Constanța.

Potrivit IPJ Constanța, conducătorul unui autoturism, aflat sub influența băuturilor alcoolice (0.66 mg/l alcool pur în aerul expirat) se face vinovat de accident. A rezultat vătămarea corporală uşoară a unei conducătoare auto, aflată în cel de-al doilea autoturism implicat în accident.

Update: Iată cum s-a produs acest accident, potrivit IPJ Constanța. La data de 17 februarie, ora 09.50, un bărbat, în vârstă de 48 de ani, din localitatea Independenta, județul Constanța, a condus un autoturism pe strada Pandurului, dinspre strada Liliac, iar la intersecția cu Soseaua Mangaliei nu a respectat semnificația indicatorului cedează trecerea, intrând în coliziune cu un autoturism condus de o femeie, in vârstă de 57 de ani.

A rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătoarei auto. În cauza a fost întocmit dosar penal.

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

Un bărbat a căzut de pe o schelă, în portul Constanța! A fost declarat decedat

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

În cursul acestei dimineți, în jurul orei 9.30, în incinta Chimpex din portul Constanța s-a produs un accident dramatic.

Un bărbat de aproximativ 50 de ani a căzut de pe o schelă, de la înălțimea de aproximativ 3 metri. Se știe că acesta nu era angajat al companiei Chimpex.

La fața locului au fost solicitate de urgență echipaje ale serviciului de ambulanță și au fost trimise rapid un echipaj Smurd B și unul Saj C2.

Bărbatul a fost găsit în stop cardiorespirator, i s-a făcut protocol de resuscitare dar, din nefericire, a fost declarat decesul.

Update: Iată cum s-a produs acest nedorit eveniment:  La data de 17 februarie a.c., în jurul orei 09.45, polițiștii din cadrul Serviciului Poliție Transporturi Maritime au fost sesizați de producerea unui accident de muncă în dana 59 a Portului Constanța, soldat cu decesul unui bărbat, în vârstă de 54 de ani, domiciliat pe raza județului Neamț. Bărbatul era angajat al unei societăți comerciale din Portul Constanța și efectua lucrări de zidărie la o magazie din zona menționată. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă și nerespectarea normelor de sănătate și siguranță în muncă.

Foto: Ilustrativ

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

Tânără șoferiță din Constanța, prinsă beată la volan

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

În cursul acestei dimineți, 17 februarie a.c., la ora 05.45, polițiștii din cadrul Poliției orașului Năvodari au identificat o tânără, în vârstă de 20 de ani, din municipiul Constanța, care a condus un autoturism, pe bulevardul Năvodari, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Conducătoarea auto a refuzat să fie testată cu aparatul alcooltest și fost condusă la spital pentru prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Pe numele tinerei a fost deschis dosar penal.

Foto: Ilustrativ

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: