Connect with us

Actual

Deținuții au donat alimente și obiecte confecționate în spatele gratiilor persoanelor din Centrul de Îngrijire Poarta Albă

Published

on

Penitenciarul Constanța-Poarta Albă, prin intermediul Sectorului Educație și Asistență Psihosocială, a organizat în luna septembrie, cu ocazia „Zilei Internaționale a Caritătii”, un proiect de activitate care a avut ca scop interacțiunea și intrajutotarea persoanelor custodiate în Centrului de Îngrijire și Asistență Poarta Albă.  În acest sens persoanele private de libertate cusodiate au desfăşurat o activitate de strângere a unor bunuri, care vor fi oferite beneficiarilor centrelor de îngrijire a bătrânilor.

Ieri, 27 septembrie, șapte persoane private de libertate împreună cu membrii specialiști ai Sectorului Educație și Asistență Psihosocială, au vizitat beneficiarii Centrului de Îngrijire și Asistență Poarta Albă, oferind persoanelor asistate pachete cu alimente și obiecte confecționate de persoanele private de libertate în cadrul atelierelor ocupaționale.

”De asemenea, au fost derulate activități recreaționale în comun cu benifeciarii centrului. Fructificarea acestor demersuri a adus un feed-back pozitiv atât din partea comunității, cât și din partea persoanelor private de libertate, care au dat dovadă de implicare afectivă, dovedind solicitudine și respect față de persoanele vulnerabile din comunitate.”, au precizat reprezentanții Biroului de presă al Penitenciarului Poarta Albă.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!