Actual Slide

Dezbatere publică pe tema spațiilor verzi din municipiul Constanța

iul. 14, 2017 Mihaela Tîrpan

Primăria municipiului Constanța aduce la cunoștința publică propunerea de Regulament privind asigurarea suprafeței minime de spații verzi pentru lucrările de construcții și amenajări autorizate pe raza municipiului Constanța – Revizia 3, rezultată în urma analizării observațiilor și sugestiilor transmise de instituțiile și persoanele interesate în perioada 06.06.2017 – 20.06.2017, potrivit unei informări remise redacției de către Biroul de presă al Primăriei municipiului Constanța.

Prezenta versiune a Regulamentului poate fi consultată:

– la sediul Primăriei municipiului Constanța din bd. Tomis nr. 51

– pe site-ul oficial la adresa www.primaria-constanta.ro, la secțiunea “De interes public – Transparență decizională pe Legea 52/2003”, în perioada 14.07.2017 – 25.07.2017.

În temeiul prevederilor art. 7, alin. (4) al Legii nr. 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, până la data de 25.07.2017, se pot trimite propuneri, sugestii sau opinii cu valoare de recomandare, privind proiectul de hotărâre supus dezbaterii publice.

Propunerile, sugestiile sau opiniile pot fi trimise în scris:

– prin poștă, la sediul din bd. Tomis nr. 51,

– prin fax, la nr. 0241/488189, 0241/488195

– prin email, la adresa primarie@primaria-constanta.ro

Materialele transmise vor purta mențiunea: “Recomandare la proiectul pentru aprobarea Regulamentului privind asigurarea suprafeței minime de spații verzi pentru lucrările de construcții și amenajări autorizate pe raza municipiului Constanța.”

sursa foto: Cuget Liber

Comments

comments

Mihaela Tîrpan

About The Author

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!