Actual

Dezbatere publică pe tema strategiei de dezvoltare și promovare a turismului în Constanța

mart. 05, 2018 Mihaela Tîrpan

Primarul municipiului Constanța, domnul Decebal Făgădău, vă invită să participați la dezbaterea publică privind „Strategia de Dezvoltare și Promovare a Turismului în municipiul Constanța“.

Potrivit Biroului de presă al Primăriei municipiului Constanța, evenimentul va avea loc marți, 06.03.2018, ora 14.00, în sala Remus Opreanu, situată Palatul Administrativ, bd. Tomis nr. 51. Acesta este prima astfel de întâlnire pe tema dezvoltării și promovării turismului constănțean, întâlnire la care vor participa reprezentanții autorității locale, precum și factorii implicați în desfășurare de actviități turistice.

O a doua întâlnire se va desfășura miercuri, la aceste discuții urmând să aibă acces orice cetățean interesat de acest subiect.

Puteți consulta draftul „Strategiei de Dezvoltare și Promovare a Turismului în municipiul Constanța“ accesând următorul link:

http://www.primaria-constanta.ro/docs/default-source/documente-pwpmc/de-interes-public—legea-52-2003/transparen%C8%9B%C4%83-decizional%C4%83/strategia.pdf?sfvrsn=6

 

Comments

comments