Connect with us

Actual

Dezvoltatorul unui proiect imobiliar din zona cartierului Veterani, amendat de Garda de Mediu Constanța

Published

on

gunoaie

60.000 lei a fost amenda pentru dezvoltatorul proiectului imobiliar din zona cartierului Veterani, care realizează un ansamblu de șase imobile cu destinația de locuințe colective, cu regim de înălțime P+8 etaje.

La data verificărilor s-a constatat că nu sunt amenajate spații de depozitare temporară, dotate cu containere pentru colectarea separată a deșeurilor din construcții, acestea fiind aruncate la întamplare în incinta organizării de șantier.

”Conform OUG nr.92/2021 privind regimul deșeurilor, pentru asigurarea unui grad înalt de valorificare și pentru facilitarea pregătirii pentru reutilizare, reciclare sau alte operațiuni de valorificare, producătorii de deșeuri au obligația să colecteze separat deșeurile și să nu le amestece cu alte deșeuri sau materiale cu proprietăți diferite. Fapta se sancționează cu amendă cuprinsă între 40.000 lei și 60.000 lei pentru persoane juridice.”, a precizat Steluța Popescu, comisar șef al Gărzii de Mediu Constanța.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!