Conecteaza-te cu noi

Politica

Diana Șoșoacă, EXCLUSĂ din AUR

Published

on

Diana Șoșoacă, senator din partea AUR în Parlamentul României, a fost exclusă din partidul AUR.

Informația a fost confirmată de deputatul Dan Tănasă de la AUR.

“S-au strâns foarte multe și este o decizie pe care am luat-o după mai multe analize. Decizia a fost luată de conducerea partidului. Nu mă bucură deoarece doamna Șoșoacă este un parlamentar bun, un om bun, dar trebuie să înțelegem că există și niște reguli. În momentul în care faci live/uri pe Facebook cu lăutari, trebuie să știi că statutul acela nu este compatibil cu funcția de demnitar al statului român”, a spus Dan Tănasă la Antena 3.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions