Connect with us

Actual

Din 19 septembrie, RAR Constanţa va funcționa într-un nou sediu. Vezi unde se află

Published

on

Reprezentanța RAR Constanța va funcţiona într-un nou sediu, în comuna Agigea, începând cu data de 19 septembrie a.c.. Viitorul amplasament închiriat va dispune de o clădire și un teren care corespund specificului activităților pe care le desfăşurăm, prezentând spațiu extins pentru zona de servicii și de staționare a vehiculelor, posibilitatea de decongestionare a traficului în zonele adiacente reprezentanței și acces facil pentru toate categoriile de vehicule.

Noul sediu este localizat în comuna Agigea, cu acces direct din DN 38 Agigea Negru Vodă (strada Dimitrie Paciurea, nr. 64), iar mutarea a fost necesară, având în vedere proiectul Primăriei Municipiului Constanța pentru amenajarea unui parc pe terenul pe care este amplasată în prezent reprezentanța județeană a Registrului Auto Român.

Pentru că urmează mutarea și instalarea echipamentelor necesare desfăşurării activităților, inclusiv a infrastructurii informatice, preconizăm că data 8 septembrie va fi ultima zi în care vom oferi servicii în actualul sediu din municipiul Constanta.

”În intervalul 9-16 septembrie, îi rugăm pe toți cei care au nevoie de servicii care nu necesită programare (de exemplu: redobândire certificat de înmatriculare) să se adreseze reprezentanțelor din județele învecinate (Tulcea, Călăraşi, Ialomița).

Registrul Auto Român s-a asigurat că toate programările înregistrate pentru perioada în care va fi suspendată activitatea vor fi onorate în avans.

Vom reveni cu alte detalii apropierea termenului estimat pentru reluarea activităților în noul sediu.”, a precizat Alina Niță, director general.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!