Connect with us

Politica

Din nou scandal în Coaliție. PSD atacă în bloc miniștrii liberali

Published

on

E scandal din nou în coaliția de guvernare. Social-democrații îi acuză pe miniștrii PNL că au restanțe în îndeplinirea angajamentelor României din PNRR. Miniștrilor liberali li se cere să muncească mai mult și să dea mai puține declarații la televizor.

„În fruntea listei se află chiar Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene (Dan Vîlceanu, n.red) care are 5 jaloane în lucru, urmat de Ministerul Educației (Sorin Cîmpeanu, n.red), Ministerul Antreprenoriatului și Turismului (Daniel Cadariu, n.red), Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării (Ioan Marcel Boloș, n.red) și Ministerul Justiției (Cătălin Predoiu, n.red), cu câte 3 jaloane aflate încă în lucru. Menționăm că, dintre cele 24 de jaloane ce trebuie închise la finalul primului trimestru, ministerele liberale gestionează trei sferturi dintre restanțe”, se arată în comunicat al PSD.

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuț Stroe, le transmite social-democraților cu care liberalii sunt colegi la guvernare, că discuțiile despre Guvern se poartă în Guvern.

„Am primit o notă pierdută prin presă de colegii din PSD, adresată nouă, colegilor de coaliție. Colegialitatea și pragmatismul ne spun că discuțiile despre ce face Guvernul se poartă la Guvern. La fel, că cele din coaliție se poartă în coaliție. Dialogul prin comunicate de presă este o metodă mai nouă, observ, pe care a ales-o Partidul Social Democrat. În loc să ne caute unde ne găsesc de obicei și unde le răspundem la telefon sau pe whatsapp cu drag”, a scris Ionuț Stroe, miercuri, pe Facebook.

Advertisement

El spune că le recomandă social-democraților să urmeze propriile sfaturi.

„Rețin din comunicatul adresat nouă, celor din PNL, doar paragraful de final – în care ni se cere să renunțăm la „orgolii politice” in „conjunctura politică actuală”. Este partea cea mai relevantă și îi încurajez puternic pe colegii de coaliție să urmeze primii acest sfat. Le urez mai departe succes să atingă și alte jaloane ale comunicării politice, unde au mai bifat o zi cu succes în căsuța „poziționare față de PNL” și la numărul de comunicate de presă. Cât despre PNRR și țintele de acolo, să aibă puțină încredere în Guvernul României din care fac parte”, a afrimat Stroe.

Sursa: stiripesurse.ro, sursa foto: g4media.ro

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement