Connect with us

Societate

Direcția Generală de Asistență Socială Constanța face angajări. Sunt șase posturi vacante

Published

on

directia generala de asistenta sociala

Direcția Generală de Asistență Socială Constanța organizează concurs pentru ocuparea unui număr de 5 posturi contractuale de execuție vacante de îngrijitori la domiciliu, nivel studii G și a unui post contractual de execuție vacant de asistent social treaptă de competență principal, nivel studii S, din cadrul Compartimentului pentru îngrijirea la domiciliu a persoanelor vârstnice, Direcția protecție socială

 1. Îngrijitori la domiciliu, nivel studii G – 5 posturi

Condiții specifice:

 • studii generale;
 • vechimea: nu este necesară;
 • certificat de calificare profesională de îngrijitor bătrâni la domiciliu;
 • durata timpului de muncă: normă întreagă de 8 h/zi, 40h/săptămână;
 • durata contractului individual de muncă: perioadă nedeterminată;

2. Asistent social treaptă de competență principal, nivel studii S – 1 post

Condiții specifice:

 • studii universitare de licență absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în asistență socială;
 • vechimea în specialitatea studiilor: aviz de exercitare a profesiei de asistent social, treaptă de competență principal, emis de Colegiul Național al Asistenților Sociali din România, valabil;
 • aviz de exercitare a profesiei de asistent social, treaptă de competență principal, emis de Colegiul Național al Asistenților Sociali din România, valabil;
 • durata timpului de muncă: normă întreagă de 8 h/zi, 40h/săptămână;
 • durata contractului individual de muncă: perioadă nedeterminată;

Concursul va consta în 3 probe, astfel:

–  selecţia dosarelor de înscriere – 20 martie;

–  proba scrisă – 28 martie, ora 10:00;

–  interviul – se susține într-un termen de 4 zile lucrătoare de la data susținerii probei scrise. Data și ora susținerii interviului se afișează obligatoriu odată cu rezultatele la proba scrisă.

Termenul în care se afișează rezultatele pentru selecția dosarelor de înscriere, proba scrisă și interviu este de 1 zi lucrătoare de la expirarea termenului prevăzut pentru fiecare probă de concurs.

După afișarea rezultatelor obținute la selecția dosarelor de înscriere, proba scrisă și interviu, după caz, candidații nemulțumiți pot depune contestație la Serviciului resurse umane și protecția muncii, în termen de cel mult o zi lucrătoare de la data afișării rezultatului selecției dosarelor, respectiv de la data afișării rezultatului probei scrise și al interviului, sub sancțiunea decăderii din acest drept.

Rezultatele finale se afișează în termen de o zi lucrătoare de la data afișării rezultatelor soluționării contestațiilor pentru ultima probă.

Afișarea rezultatelor obținute de candidați la probele concursului, precum și afișarea rezultatelor soluționării contestațiilor și a rezultatelor finale ale concursului se realizează folosindu-se codul numeric pentru identificare atribuit fiecărui candidat.

Concursul se va desfășura în sala de ședințe, etajul I, la sediul Direcției generale de asistență socială Constanța din str. Unirii nr. 104, mun. Constanța, jud. Constanța.

Date detaliate se regăsesc în documentul atașat. Pentru confirmarea acestora, relații suplimentare detaliate privind atribuțiile postului, bibliografia și conținutul dosarului de concurs, vor fi puse la dispoziție, în zilele lucrătoare, pe site-ul instituției și/sau la sediul instituției angajatoare:

Direcția Generală de Asistență Socială Constanța, Str. Unirii nr. 104, județul Constanța, telefon 0341/180.112, e-mail: resurseumane@dgas-ct.ro.

Document atașat

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!