Connect with us

Actual

Directorul OPC a pierdut în fața Primăriei Constanța! Iată ce mesaj drastic a postat

Maria Ionescu

Publicat

la data de

În urmă cu două ore, directorul OPC Constanța, Horia Constantinescu a postat pe pagina sa de facebook un text potrivit căruia a pierdut procesul cu primarul Constanței, Decebal Făgădău. Iată ce a scris directorul OPC:

”Acum înțeleg de ce mă doare spinarea deja de două zile! M-a bătut Degebal Făgădău! Pe mine și încă câțiva, copiii constănțeni, bunicii și părintii micuților! Da, în calitatea mea de lucrător al OPC (varianta populară a CJPC Constanța) am hotărât amendarea Primarului Decebal Făgădău pentru obstrucționarea acțiunii de control cu privire la locurile de joacă, când acesta, prin adrese pline de tâlc și analfabetism juridic se întreba de ce noi, muritori de rând, batem la ușa castelului domniei sale, pentru a cere dreptate și locuri de joacă nepericuloase pentru niște “oarecare”, copiii Constanței!

Mă supun bătăii date de instanță, fără a știi încă de ce (aștept motivarea)!

A trecut aproape un an! 6 copii accidentați, un acord cu Primăria (asumat în cele din urmă de reprezentanții acesteia), locuri dezafectate doar pe hârtie, pericole, niciun loc de joacă nou, o luptă  surdă între instituții…ATÂT!”

Municipiul Constanţa s-a adresat Judecătoriei Constanţa, contestând o amendă aplicată de Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor – Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Constanţa.
Pe data de 30 mai,  a fost înregistrat dosarul nr. 13937/212/2018, Secţia Civilă, materia – civil, obiectul – plângere contravenţională, stadiu procesual – fond. Municipiul Constanţa are calitatea de petent, iar Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor – Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Constanţa – intimat.
Judecătoria Constanţa a finalizat, în primă instanţă, dosarul în care Municipiul Constanţa, prin Primar, a contestat amenda în valoare de 30.000 de lei primită de la Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Constanţa. Sancţiunea a fost aplicată în contextul inventarierii locurilor de joacă din municipiul Constanţa.

Pe data de 30 mai, Judecătoria Constanţa a admis plângerea formulată de către petentul Municipiul Constanţa, prin Primar, în contradictoriu cu intimatul Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor – Comisariatul Regional pentru Protecţia Consumatorilor Regiunea Sud-Est Galaţi, Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Constanţa. Pe cale de consecinţă, instanţa a anulat procesul-verbal de contravenţie seria ANPC nr. 0817066/25.09.2017.

Decizia nu este definitivă.

Comments

comments

Continuă să citești
Reclamă

Actual

(Video): Incendiu puternic în județ! O casă în construcție arde generalizat

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

În cursul acestei dimineți, în localitatea Moșneni, pe strada Mihai Viteazu, nr. 1 a izbucnit un incendiu violent la o casă cu etaj aflată în construcție.

La fața locului s-au deplasat de urgență două autospeciale de stingere și un Smurd din cadrul secției Tuzla deoarece este ardere generalizată.  Intervin 11 pompieri.

Știre în curs de actualizare.

 

 

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

Un pieton a fost rănit într-un accident rutier în stațiunea Mamaia

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

În cursul acestei dimineți, în stațiunea Mamaia, în zona Aqua Magic a avut loc un eveniment rutier în urma căruia un  pieton a fost rănit.

Potrivit serviciului de Ambulanță Constanța, la fața locului a ajuns o ambulanță care a găsit pietonul cu fractură deschisă a membrului inferior, conștient și a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Știre în curs de actualizare.

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

(Video): A venit iarna în țara noastră! La Constanța a plouat torențial

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

În cursul nopții trecute, în multe zone din țară a venit iarna mai devreme decât era firesc. Dar să nu uităm că ieri, Administrația Națională de Meteorologie a emis cod galben pentru 32 de județe (trei parțial), potrivit căruia era de așteptat să avem parte de ninsori, lapoviță, ploi și vânt puternic.

Drumarii au intervenit pe parcursul nopții în fiecare zonă a țării. Imaginile pe care vi le furnizăm sunt de pe DN3, județul Călărași și ne-au fost puse la dispoziție de către Direcția Regională de Drumuri și Poduri Constanța.

În municipiul Constanța a plouat torențial pe parcursul nopții.

Foto: România Liberă

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: