Connect with us

Administratie

Directorul RAEDPP, Stere Hira, propune înființarea unui parc în locul fostelor Galerii Soveja

Published

on

Directorul Regiei Autonome „Exploatarea Domeniului Public și Privat” Constanța, Stere Hira, a anunțat că s-au făcut noi pași în conturarea profilului unei viitoare investiții pe strada Soveja intersecție cu strada Ștefăniță Vodă – Bazarul Ștefăniță Vodă. Hira a declarat că, în curând, platforma betonată de la fostul Bazar Ștefăniță Vodă va fi desființată în totalitate. El afirmă municipalitatea va reda comunității peste 3.300 mp de teren.

„Avem rezultatele Studiului de oportunitate comandat de RAEDPP Constanța privind administrarea eficientă a terenului, pe care am decis să vi le comunic, având în vedere că a suscitat interesul locuitorilor municipiului. Conform studiului, care va fi supus aprobării de către Consiliul Local Constanța, cea mai bună modalitate pentru a crește calitatea vieții locuitorilor și utilizatorilor zonei este înființarea unui parc.

Cu toate că lucrările de demolare creează  disconfort, am convingerea că acestea sunt necesare pentru ca orașul nostru să respire.“, a declarat Hira.

Amintim că, RAEDPP a efectuat un sondaj în rândul populației privind profilul unei viitoare investiții pe strada Soveja intersecție cu strada Ștefăniță Vodă – Bazarul Ștefăniță Vodă. Este vorba despre Galeriile Soveja, care au fost desființate. La sondaj au răspuns 1.777 de persoane, iar45% dintre aceștia au spus că în locul bazarului ar trebui să fie amenajată o parcare. Pe de altă parte, 65% din cei care au răspuns chestionarului au spus că își doresc o investiție publică, semn că nu vor blocuri sau magazine.

Sursa foto: Facebook

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta