Connect with us

Politica

DJ393, pe lista obiectivelor finanțate de Guvern în 2022. Deputatul Crușoveanu: Acest proiect poate fi realizat într-un timp record

Published

on

Autoritățile locale și centrale continuă să facă lucreze la implementarea proiectelor ce țin de infrastructura rutieră. Un exemplu concret este DJ393 Techirghiol – Arsa, proiectul privind finanțare anul acesta prin PNI Anghel Saligny.

Deputatul PNL Marian Crușoveanu punctează, într-o postare făcută pe contul său de Facebook faptul că această lucrare ar putea fi realizată într-un timp record, după aprobarea finanțării.

Iată mesajul complet:

Unul din angajamentele #PNLConstanța este acela de a moderniza și de a dezvolta infrastructura din județul nostru. Reprezentanții administrațiilor liberale au depus eforturi considerabile în vederea găsirii finanțării proiectelor asumate în programul de guvernare locală. Prin Programul Național de Investiții #AnghelSaligny, #GuvernulRomâniei va susține proiecte de dezvoltare a infrastructurii rutiere din județul #Constanța.
În programul de guvernare asumat de #PNL, dezvoltarea și modernizarea infrastructurii este un atribut sau chiar pilonul de bază pentru o economie eficientă, durabilă și totodată un sprijin pentru turism și celelalte activități economice desfășurate în județul nostru și nu numai. Pe lista de obiective finanțate anul acesta de Guvernul României, incluse în PNI Anghel Saligny, se află și modernizarea Drumului Județean 393, tronson care leagă localitățile #Techirghiol și #Arsa. Practic, această rută este o soluție complementară la drumul expres #AlternativaTechirghiol spre sudul litoralului românesc.
Acest proiect poate fi realizat într-un timp record, mai ales că după aprobarea finanțării, va fi la latitudinea reprezentanților locali să acționeze în consecință și să grăbească realizarea acestui tronson de drum, în vederea descongestionării traficului, soluție de care să poată beneficia atât locuitorii, cât și agenții economici din județul nostru.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement