Conecteaza-te cu noi

Actual

DNA a clasat dosarul de luare de mită care îl viza pe președintele CJ Constanța, Mihai Lupu: „S-a făcut dreptate! Sunt nevinovat!“

Published

on

mihai lupu

Acuzația de luare de mită adusă președintelui Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, a fost clasată de DNA, procurorii precizând că nu au găsit probe că ar fi săvârșit infracțiunea. Mihai Lupu a declarat că „justiţia a fost făcută, iar nevinovăția și integritatea mea au fost consolidate”.

„S-a făcut dreptate! Sunt nevinovat! “Neînceperea urmăririi penale” este verdictul pronunțat de instanță în dosarul investigat de către DNA. Justiția a fost făcută, iar nevinovăția și integritatea mea au fost consolidate, odată cu această hotărâre. Le mulțumesc celor care au rămas alături de mine și care nu s-au îndoit nicio clipă de integritatea mea morală și de etica profesională. Reafirm angajamentul meu față de transparență și responsabilitate în fața tuturor celor care mi-au acordat încredere și m-au ales.

În cei peste 35 de ani de carieră în funcții private și publice, 35 de ani investiți în muncă și pentru binele comunității, numele meu a fost nepătat. Voi continua pe același drum corect! Unii s-au grăbit să ia măsuri, deși cerusem suspendarea până la finalizarea cercetării. S-au grăbit, nu în acord cu obiectivele și valorile formațiunii politice căreia i-am dedicat toată priceperea și experiența mea, ci în acord cu propriile interese. Le mulțumesc și lor! M-au ajutat să consolidez în jurul meu o echipă onestă, dedicată, asumată și focusată pe nevoile tuturor cetățenilor din județul Constanța.“, spune Mihai Lupu într-o postare pe facebook.

n

 

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions