Conecteaza-te cu noi

Actual

Doar ieri, ȘAPTE permise de conducere au fost reținute de polițiști în municipiul Constanța

Published

on

actiune politie

Șapte conducători auto au rămas ieri fără permis de conducere – doi dintre ei nu au acordat prioritate, iar alți 5 nu au respectat culoarea roșie a semaforului.

La data de 15 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Serviciul Municipal de Siguranță Rutieră au desfășurat o acțiune pentru creșterea gradului de siguranță rutieră.

În cadrul activităților desfășurate, 18 conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest și 12 cu aparatul din dotare, în vederea stabilirii indiciilor cu privire la eventuala prezență a substanțelor psihoactive.

În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 26 de sancțiuni contravenționale, dintre care 8 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, iar restul pentru alte abateri.

Advertisement

Valoarea sancțiunilor contravenționale aplicate este de aproximativ 27.000 de lei.

”Totodată, au fost reținute în vederea suspendării 7 permise de conducere, dintre care 2 pentru neacordare de prioritate și 5 pentru nerespectarea culorii roșie a semaforului. De asemenea,  au fost retrase două certificate de înmatriculare.

Astfel de acțiuni vor continua în perioada următoare, pentru asigurarea desfășurării unui trafic rutier în siguranță.”,a precizat Cătălina Marian, purtător de cuvânt al IPJ Constanța.

Foto: Ilustrativ

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions