Connect with us

Stiri

Doar patru elevi au obținut nota 10 la Bac! Procentul de promovabilitate a fost de 60,52%

Maria Ionescu

Publicat

la

 

Astăzi, 12 iulie 2016, s-a finalizat examenul național de bacalaureat, sesiunea iunie- iulie 2016. Rezultatele înregistrate la nivelul județului Constanța înainte de contestații sunt următoarele: dintr-un total de 5122 de elevi înscriși pentru această sesiune, doar 2556 de elevi au obținut note peste șase, adică s-a obținut un procent de promovabilitate de 60,52%. Cele mai bune rezultate au fost obținute de absolvenții următoarelor unități de învățământ:

  • Liceul Teoretic Ovidius Constanța- 99,50% promovabilitate (2 medii de 10);
  • Colegiul Național Mircea cel Bătrân Constanța- 98,64% promovabilitate (2 medii de 10);
  • Liceul Teoretic Traian Constanța- 95,93% promovabilitate;
  • Colegiul Național Mihai Eminescu Constanța- 94,01% promovabilitate;
  • Liceul Teoretic Lucian Blaga Constanța- 92,66% promovabilitate;
  • Colegiul Național Pedagogic Constantin Brătescu Constanța- 90,83% promovabilitate;
  • Liceul Teoretic Călinescu Constanța- 88,75 promovabilitate.

Și în acest an s-au înregistrat și unități de învățământ cu promovabilitate 0%: Liceul Tehnologic Crucea, Liceul Tehnologic Mihai Viteazul Mihai Viteazu, Liceul Tehnologic N. Dumitrescu Cumpăna, Liceul Tehnologic N. Istrățoiu Deleni.

În cursul zilei de astăzi, 12 iulie 2016, în intervalul orar 16.00- 20.00 se depun cererile de contestații la Centrele de examen. Acestea vor fi rezolvate în perioada 13- 15 iulie, urmând ca în data de 16 iulie 2016 să se afișeze rezultatele finale ale examenului de bacalaureat, sesiunea iunie- iulie 2016.

Comments

comments

Continuă să citești
Reclamă

Stiri

Fără apă potabilă în localitățile Limanu, 2 Mai și Vama Veche

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Pentru executarea unor lucrări de reabilitare și modernizare la nivelul Gospodăriei de apă Limanu, RAJA S.A. va întrerupe furnizarea apei potabile în noaptea de joi spre vineri, 17 spre 18 septembrie 2020, în intervalul orar 22,00 – 04,00.

În acest timp, vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din localitățile Limanu, 2 Mai și Vama Veche.

”Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți consumatorii afectați de aceste intervenții să își asigure rezerva minimă de apă, pentru consum și uz casnic, în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.”, precizează Biroul de presă.

Foto: Ilustrativ

 

 

Comments

comments

Continuă să citești

Stiri

Mâine se oprește apa în orașul Murfatlar

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Pentru executarea lucrărilor de înlocuire a unei vane, cu diametrul de 400 mm, la nivelul conductei de alimentare cu apă, de pe strada General Vasile Milea din orașul Murfatlar, RAJA S.A. este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile, marți – 15 septembrie 2020, în intervalul orar 09,00 – 16,00.

În acest timp, vor fi afectați de lipsa apei toți onsumatorii din localitatea Murfatlar.

”Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți consumatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă, pentru consum și uz casnic, în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.”, precizează Biroul de presă.

Comments

comments

Continuă să citești

Stiri

Consumatorii din Agigea și Lazu, fără apă potabilă

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Ca urmare a unei avarii survenite astăzi, 7 septembrie 2020, pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 500 mm din localitatea Agigea (zona Dedeman), județul Constanța, RAJA S.A. a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile, în intervalul orar 13.30 – 18.30.

Sunt afectați de lipsa apei consumatorii din localitățile Agigea și Lazu.

”Ne cerem scuze pentru neplăcerile create utilizatorilor din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.”, precizează Biroul de presă.

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: